Var vi eller var vi?

Indholdsfortegnelse:

Var vi eller var vi?
Var vi eller var vi?
Anonim

Blev brugt i første person ental (I) og tredje person ental (han, hun, det). Were bruges i anden person ental og flertal (du, din, din) og første og tredje person flertal (vi, de).

Hvornår skal man bruge var eller var?

Mens var er ental datid af at være, bruges were både til tredje person flertal datid (de og vi) og anden person datid (du). I fortiden vejledende, var handlinger, der ligner var. "De var i butikken," kan man for eksempel sige.

Kan vi bruge var med os?

Hvis du let vil huske, kan du tænke på var/var som datidsform af hjælpeverberne er, er og er. Generelt bruges "var til entalsobjekter og "var" bruges til flertalsobjekter. Så du vil bruge "var" med jeg, han, hun og det, mens du vil bruge "var" med dig, vi og de.

Er det, som vi er, eller som vi er?

"Var" er simpelthen en flertalsform af datid af verbet "er". For at tale om noget, der sker nu eller i fremtiden, skal du bruge "we're"; men for at tale om noget i fortiden, brug "var". Hvis du ikke kan erstatte "vi er" med det ord, du har skrevet, så udelad apostrof.

Menede vi?

"Were" (rimer på "pels") er en tidligere form af verbet "to be." "Vi er" (rimer på "frygt") er en sammentrækning af "vi er." Adverbiet og konjunktionen"hvor" (rimer på "hår") henviser til et sted.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.