Hvem pattys far er umættelig?

Indholdsfortegnelse:

Hvem pattys far er umættelig?
Hvem pattys far er umættelig?
Anonim

Serieoplysninger Gordy Greer var tidligere kæreste til Pattys bedstemor, Edith Bladell. Og også hendes in's ekskæreste, som var hebefil eller en ehphebophile, der tydeligvis fik hende til at blive afhængig af stoffer. Man mente, at han var Pattys far, men en DNA-faderskabstest var negativ.

Hvem er Patty-far?

Patty skubbede også Gordy (Dana Ashbrook), manden, hun troede var hendes far, ud af en klippe, og på gruopvækkende måde fjernede han tre narkohandlere, som planlagde at såre hendes mor, Angie (Sarah Colonna).

Kan Bob lide Patty?

Patty, der var forelsket i Bob Armstrong, spiller sangen "Sexual" i bilen, mens de kører til Miss Bareback Buckaroo-konkurrencen. Ved ankomsten advarer Bob Patty om Stella Rose Buckley, og hvor direkte hun kan være.

Er Patty faktisk gravid?

Da Patty udeblev sin menstruation, kom graviditetstesten positiv tilbage. Hun skulle tage en beslutning, og ingen af de voksne ville tage den for hende. Pastor Mike fik besked om hendes knibe og var parat til at tilbagekalde Pattys krone. Men en tur på hospitalet afslørede, at Patty aldrig var gravid.

Er Dixie virkelig lammet umættelig?

Konkurrencens bestyrelse beslutter at krone Patty. Dixie vender tilbage, men bliver kørt ned af wienermobilen. Dixie bliver lam efter at være blevet ramt af en lille mobil og ansætter Bob Armstrong som sin advokat.

Anbefalede: