Hvad betyder orkestersæde?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder orkestersæde?
Hvad betyder orkestersæde?
Anonim

Fra Longman Dictionary of Contemporary English Longman Dictionary of Contemporary English Fra Longman Dictionary of Contemporary Englishrange1 /reɪndʒ/ ●●● S1 W1 AWL substantiv 1 variety of things/people [countable sædvanligvis ental] et antal personer eller ting, der alle er forskellige, men som alle er af samme generelle typeudvalg af en række tjenester Lægemidlet er effektivt mod en række bakterier. https://www.ldoceonline.com › Geografi-emne › rækkevidde

rækkevidde | Definition fra emnet Geografi - Longman Dictionary

orkestersektion/sæder Amerikansk engelsk pladserne i et teater tæt på og på samme niveau som scenen → orkester. Øvelser.

Er orkesterpladser gode?

Udsigten fra orkestret er stort set god, selvom dybden af auditoriet betyder, at sæderne bag række T er mere tilbøjelige til at føle sig fjerne. Der er også en vis forhindring til toppen af etapen fra mezzaninudhænget, som starter ved række J og er mere tydeligt længere tilbage.

Hvad er orkestersæde?

Orkestersektion

Disse pladser, der anses for at være de bedste billetter i huset, er på hovedniveauet i teatret og tilbyder den nærmeste plads til scenen. Orkesteret er norm alt inddelt i 3 sektioner med en venstre og højre gang (selvom dette kan variere fra teater til teater).

Er orkester- eller balkonsæder bedre?

Ordet"balkon" har en vis næseblodskonnotation, og billetkøbere er mindre forskrækkede over ordet "mezzanin". Forreste mezzaninsæder er norm alt lige så gode som orkestersæder, nogle gange bedre, afhængigt af showet. Til et show med et visuelt sweep eller indviklet koreografi, er du måske bedre stillet på mezzaninen.

Hvorfor er orkesterpladser billigere?

Som det er tilfældet med Orchestra-sektionen, har sæderne længst til højre og yderst til venstre på mezzaninen et blokeret udsyn til scenen, men ikke stykket. Da teatret er forholdsvis lille, giver selv den sidste række af mezzaninen et godt udsyn til scenen, og disse sæder er billigere end resten i huset.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har kegler svinekød?
Læs mere

Har kegler svinekød?

Indtil cirka 2010 indeholdt Skittles gelatine, som ikke er en vegansk ingrediens. Gelatine er afledt af animalsk kollagen, det protein, der findes i bindevæv, og bruges til at give fødevarer en sej, gel-lignende tekstur. Skittles' producent har siden fjernet gelatine.

Hvorfor opstår en myastenisk krise?
Læs mere

Hvorfor opstår en myastenisk krise?

Myasthenic Crisis: Dette er en komplikation af MG karakteriseret ved forværring af muskelsvaghed, hvilket resulterer i respirationssvigt. Dette sker, når åndedrætsmusklerne bliver for svage til at flytte nok luft ind og ud af lungerne. En ventilator, som er en maskine til at hjælpe dig med at trække vejret, er nødvendig i disse tilfælde.

Hvad betyder karantæne på reddit?
Læs mere

Hvad betyder karantæne på reddit?

Karantæne. I 2015 introducerede Reddit en karantænepolitik for at gøre det sværere at besøge visse subreddits. At besøge eller deltage i en karantæne-subreddit kræver omgåelse af en advarselsprompt. Siden 2018 har subreddits lov til at appellere deres karantæne.