Skal sociologiske teorier skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal sociologiske teorier skrives med stort?
Skal sociologiske teorier skrives med stort?
Anonim

Teorier skrives ikke med store bogstaver eller fremhæves med kursiv, men du bruger stort set en persons navn, når det er en del af en teori: Dr.

Bruger du navnene på teorier med stort?

Generelt må ikke skrive store bogstaver i navne på teorier. Sæt kun folks navne med store bogstaver, f.eks. Gardners teori om multiple intelligenser og den kognitive læringsteori.

Skal du bruge evolutionsteori med stort bogstav?

Er evolutionsteorien brugt med stort? Nej. Du bruger kun store navneord. Evolution er kun et ord til at beskrive, hvad der længe var blevet observeret, forekommer i naturen.

Skal funktionalisme skrives med stort?

(norm alt startbogstav)Fremst arkitektur, møbler.

Er teorier og modeller med store bogstaver?

Modstridende regel 2: "Sæt ikke navnene på love, teorier, modeller, statistiske procedurer eller hypoteser med stort" (APA, 2010, s. 102), da de kan forstås at tjene mere som almindelige navneord i modsætning til egennavne.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor kom ordet komfort fra?
Læs mere

Hvor kom ordet komfort fra?

Verbetet trøste kommer fra det latinske ord comfortare, som betyder "styrke meget." At give trøst er at styrke en andens humør eller fysiske tilstand. Det kan tage lang tid at trøste din mor, efter at hendes kat er forsvundet. Er komfort et egentligt ord?

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?
Læs mere

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?

På grund af dens milde smag og høje røgpunkt røgpunkt Røgpunktet, også kaldet forbrændingspunktet, er den temperatur, ved hvilken en olie eller fedt begynder at producere en kontinuerlig blålig røg, der bliver tydeligt synlig, afhængig af specifikke og definerede forhold.

Udløber ukrudtsmiddel?
Læs mere

Udløber ukrudtsmiddel?

Svar: Insekticider og herbicider har ingen udløbsdato. Næsten alle insekticider og herbicider er lavet til at holde i årevis på hylden. De fleste vil holde i mindst 5 år, så længe du holder låget tæt på og holder det væk fra direkte sollys og områder med høj varme.