Hvorfor ruller excel ikke ned?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor ruller excel ikke ned?
Hvorfor ruller excel ikke ned?
Anonim

I de fleste tilfælde kan brugere ikke rulle ned i Excel-regneark fordi der er frosne ruder i dem. For at frigøre ruder i Excel skal du vælge fanen Vis. Klik på knappen Frys ruder. Vælg derefter indstillingen Unfreeze ruder.

Hvordan låser jeg Scroll Lock op i Excel?

Fjern rullelås i Excel ved hjælp af skærmtastaturet

  1. Klik på Windows-knappen, og begynd at skrive "skærmtastatur" i søgefeltet. …
  2. Klik på skærmtastaturappen for at køre den.
  3. Det virtuelle tastatur vises, og du klikker på ScrLk-tasten for at fjerne Scroll Lock.

Hvordan løser jeg rulning i Excel?

Klik på "ScrLk"-tasten for at deaktivere Scroll Lock. Nøglen skal ikke længere være blå, når Scroll Lock er slået fra. Scroll Lock-indikatoren på statuslinjen forsvinder, når Scroll Lock er slået fra. Igen skal du sørge for, at "Scroll Lock"-indikatoren er valgt til at blive vist på statuslinjen, så du kan se, om den er tændt eller slukket.

Hvorfor ruller min skærm ikke ned?

Touchpad-indstillingerne er norm alt på deres egen fane, måske mærket som "Enhedsindstillinger" eller sådan. Klik på den fane, og sørg for, at touchpad'en er aktiveret. … Tryk derefter på rullesektionen på touchpad'en (yderst til højre) og skub din finger op og ned. Dette skulle rulle siden op og ned.

Hvorfor kan Excel ikke flytte op og ned?

At bruge piletasterne til at flytte mellemceller, skal du slå SCROLL LOCK fra. For at gøre det skal du trykke på Scroll Lock-tasten (mærket som ScrLk) på dit tastatur. Hvis dit tastatur ikke indeholder denne tast, kan du slå SCROLL LOCK fra ved at bruge skærmtastaturet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad bruges kul til?
Læs mere

Hvad bruges kul til?

Kul bruges primært i USA til at generere elektricitet. Faktisk afbrændes det i kraftværker for at producere mere end halvdelen af den elektricitet, vi bruger. Et komfur bruger omkring et halvt ton kul om året. En vandvarmer bruger omkring to tons kul om året.

Hvad gør habu sake ved dig?
Læs mere

Hvad gør habu sake ved dig?

En habu-slange er i stand til at parre sig i så længe som 26 timer, hvilket får nogle til at tro, at en drink habushu kan hjælpe seksuel dysfunktion hos mænd. Der er tre arter af Habus fundet på Okinawa. Den ene er stigningen i udholdenhed og fysisk energi.

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?
Læs mere

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?

“Zodiac-kompatibilitet kan hjælpe dig med at finde nogle lignende træk hos din partner, men det er ikke det eneste, der kan gøre et forhold vellykket. Det kræver engagement, dedikation og kærlighed fra begge partnere, hvilket ikke kan bestemmes af dit stjernetegn.