Hvem i midnatsevangeliet?

Indholdsfortegnelse:

Hvem i midnatsevangeliet?
Hvem i midnatsevangeliet?
Anonim

Cast og karakterer

  • Phil Hendrie som Universe Simulator og forskellige karakterer.
  • Stephen Root som Bill Taft og forskellige karakterer.
  • Maria Bamford som Butt Demon og forskellige karakterer.
  • Doug Lussenhop som Daniel Hoops og forskellige karakterer.
  • Joey "Coco" Diaz som Chuck Charles, Steve og forskellige karakterer.
  • Christina P.

Er Midnight Gospel for stenere?

Midnatsevangeliet er ment for voksne, hvilket tillader modne emner som afsløringer forårsaget af hallucinogent stofbrug. Hvert afsnit har en gæstestemmeskuespiller med et unikt perspektiv på livet.

Hvad er meningen med Midnight Gospel?

For dem, der ikke er bekendt med The Midnight Gospel, er det et show om en space-caster (forestil dig en videopodcast, der udsendes til hele rummet) Clancy Gilroy, der interviewer forskellige mennesker på liv, død og alt hvad der kommer imellem. Men her er fangsten, Clancys interviewpersoner er alle et produkt af en simulering.

Er Steve O i Midnight Gospel?

Steve er en mindre karakter af The Midnight Gospel.

Who is glasses Man Midnight Gospel?

Glasses Man var en gæstestjerne interviewet af Clancy i Taste of the King. Han er præsidenten for Jorden 4-169, som overlevede en zombieapokalypse og er besat af stoffer og meditation.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?