Er carcetti baseret på o'malley?

Indholdsfortegnelse:

Er carcetti baseret på o'malley?
Er carcetti baseret på o'malley?
Anonim

William F. Zorzi (medarbejderskribent): Carcetti er baseret på [Martin] O'Malley, ja. Han er delvist baseret på O'Malley. Han er på en måde baseret på en række forskellige politikere.

Hvem er carcetti baseret på?

Indtil for nylig har Martin O'Malley, den tidligere borgmester i B altimore og guvernør i Maryland, måske bedst været kendt som inspirationen til Tommy Carcetti, den fiktive krimi-busting borgmester i den anerkendte amerikanske tv-serie The Wire.

Hvem var Clay Davis baseret på?

Davis-karakteren var løst baseret på den vanærede tidligere Maryland-politiker Larry Young, som blev smidt ud af senatet på grund af etiske anklager. Young havde tydeligvis ingen hårde følelser – han spillede faktisk lidt selv i showet.

Bliver Tommy Carcetti guvernør?

I slutningen af seriemontagen vises det, at Carcettis politiske indspil er lykkedes, og han er blevet valgt til guvernør i Maryland.

Er tråden baseret på en sand historie?

The Wire er en amerikansk tv-serie om krimidrama skabt og primært skrevet af forfatter og tidligere politireporter David Simon. … Ideen til showet startede som et politidrama løst baseret på erfaringerne fra hans forfatterpartner Ed Burns, en tidligere morddetektiv og folkeskolelærer.

Anbefalede: