Hvorfor er barbican så dyr?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er barbican så dyr?
Hvorfor er barbican så dyr?
Anonim

Forskning udført af Savills viser, at efterhånden som den arkitektoniske påskønnelse af Barbican er vokset, så har værdien af sine hjem. I 2004 var gennemsnitsprisen lidt over 350.000 £. … Ud over den udendørs terrasse har alle Barbican-beboere brug af de store fælleshaver, der er organiseret på tværs af godset.

Var Barbican en succes?

The Barbican Estate på 50: hvorfor Londons brutalistiske betonboligområde og Grade II-listede vartegn er så værdsat af boligkøbere. De brutalistiske Barbican Estate-hjem og kulturelle centrum i City of London var banebrydende i starten og forbliver højt værdsat nu.

Hvordan er det at bo i Barbican?

Ja, når man bor i Barbican, gør man mere end at blive ved med at acceptere det; du forstår det, forelsker sig i det, mere og mere hver dag. "Når det er en smuk solskinsdag, ser du fantastiske silhuetter rundt om ejendommen," siger Tim, "du vil se design blive gentaget mange helt forskellige steder."

Hvem ejer Barbican-ejendommen?

The Barbican ejendom blev faktisk bygget af en lokal myndighed – en ret unik en, The City of London Corporation.

Er Barbican stadig soci alt boligbyggeri?

The Barbican var aldrig 'rådsbolig' i konventionel forstand, da lejligheder var målrettet professionelle og udlejet til 'markeds' leje, dvs. til lignende priser som tilsvarende private boliger i CentralenLondon. … Det er nu hjemsted for omkring 4.000 mennesker, der bor i 2.014 lejligheder.

Anbefalede: