Hvilken strøm eller ribs?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken strøm eller ribs?
Hvilken strøm eller ribs?
Anonim

På 'Currant', ' 'Current, ' og 'Courant' … Ribs er en rosinlignende frugt, der bruges i kager og syltetøj, hvorimod nuværende både er et substantiv (henviser ofte til strømme af elektricitet, luft og vand) og et adjektiv ("opstår i det nuværende øjeblik").

Hvordan staver du aktuel som i nu?

Current as adjective :Current bruges som et adjektiv på engelsk, hvilket betyder at tilhøre nutiden; sker eller bliver brugt eller gjort nu. Hold dig ajour med aktuelle begivenheder. Aktuel indebærer også betydningen af noget i almindelig eller almindelig brug. Den anden betydning af ordet er stadig aktuel.

Er aktuelle og ribs-homofoner?

Current og currant er homofoner, hvilket betyder, at de lyder nøjagtig ens, men har forskellige stavemåder og udtale. Aktuel kan enten fungere som et adjektiv, der betyder på nuværende tidspunkt eller et substantiv, der betyder en ting, der flyder.

Hvordan bruger du ribs i en sætning?

Currant-sætningeksempel

  1. Jordbær, hindbær, ribs, blomme, kirsebær og druer er oprindelige. …
  2. Druearter, stikkelsbær og ribs er hjemmehørende, og andre dyrkes med fordel. …
  3. Fasten er ribs, i hvis produktion øen overgår Zante.

Hvordan staves vandstrøm?

Som et substantiv er "en strøm" en strøm af vand, luft eller elektricitet, der bevæger sig inden bestemt retning, norm alt på en hurtig måde. Som et adjektiv betyder "aktuel" at der sker i nutiden eller i almindelig brug.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.