Hvor mauretanien på verdenskortet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mauretanien på verdenskortet?
Hvor mauretanien på verdenskortet?
Anonim

Mauretania er placeret i nordlige Afrika. Mauretanien grænser op til Atlanterhavet, Vestsahara og Algeriet mod nord, Mali mod øst og syd, og Senegal mod syd.

Er Mauretanien rig eller fattig?

Mauretanien er et af de rigeste lande i regionen med hensyn til fiskereserver og mineralrigdomme samt med hensyn til husdyr- og landbrugsarealer.

Hvad er Mauretanien mest kendt for?

Mauretanien er rig på mineralressourcer, især jern og malm. Det ses af Vesten som en værdifuld allieret i kampen mod islamistisk militans i Sahel-regionen.

Er Mauretanien et rigtigt land?

Mauretanien er det ellevtestørste land i Afrika, og 90 procent af dets territorium ligger i Sahara. Det meste af dets befolkning på 4,4 millioner bor i den tempererede sydlige del af landet, med omkring en tredjedel koncentreret i hovedstaden og den største by, Nouakchott, der ligger på Atlanterhavskysten.

Hvilken religion er Mauretanien?

Forfatningen definerer landet som en islamisk republik og udpeger Islam som borgerens og statens eneste religion.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.