Hvordan blev taylor derosa dræbt?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blev taylor derosa dræbt?
Hvordan blev taylor derosa dræbt?
Anonim

DeRosa, 18, blev fundet død på campus om morgenen den 12. december af en jogger, der gik forbi skolens intramurale atletikbaner. Ottawa County Medical Examiner Dr. David Start fastslog, at hendes død var utilsigtet, sagde universitetet.

Hvordan døde GVSU-studerende?

- Grand Valley State University udsendte en erklæring torsdag, der sagde, at den studerende Taylor DeRosas død sidste år var et uheld. Ifølge dødsattesten for DeRosa døde den 18-årige af hypotermi og udsættelse for kulde.

Hvem er Taylor DeRosa?

Taylor DeRosa er en advokat hos Rizio Lipinsky, hvis praksis fokuserer på ansættelsesret. Han modtog sin bachelor i Business Administration fra Belmont University i Nashville, Tennessee. Mr. DeRosa modtog også sin Juris Doctor og Masters in Business Administration fra Saint Louis University.

Hvad skete der på Grand Valley State University?

– En 18-årig Grand Valley State University-studerendes død, hvis lig blev fundet i sidste måned på campus, er blevet fastslået ved et uheld, forårsaget af hypotermi. … DeRosa, en førsteårsstuderende fra Royal Oak, blev fundet død af en løber den 12. december nær sportsbaner på Allendale campus.

Er Grand Valley en festskole?

Grand Valley er et tørt campus, og fest er ikke en fast bestanddel af kollegiet. Folk, der ikke burde gå på denne skole, inkluderer tunge festister ogmennesker, der kan lide storbylivet. Vores hovedcampus ligger i et meget landligt område, mange studerende kan lide at vandre, cykle og træne.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?