Er bregne britton gift?

Indholdsfortegnelse:

Er bregne britton gift?
Er bregne britton gift?
Anonim

Fern Britton er en engelsk forfatter og tv-vært. Hun var med til at præsentere Breakfast Time i 1980'erne, og hun kom til mainstream national opmærksomhed, da hun var vært for madlavningsshowet Ready Steady Cook mellem 1994 og 2000 på BBC One. Hun præsenterede ITV's This Morning-program fra 1999 til 2009.

Er Fern Britton i et forhold?

Er Fern Britton i et forhold? Fern er ikke i et forhold i øjeblikket og har afsløret, at hun ikke leder efter kærligheden efter sin splittelse med eksmanden Phil Vickery. Fern og tidligere mand gennem tyve år, Phil Vickery, annoncerede deres split tidligere i år på Twitter.

Er Fern Britton stadig gift med sin kokkemand?

Fern Britton har åbnet op efter sin splittelse fra sin mand og tabet af begge sine forældre. Den tidligere This Morning-stjerne annoncerede sin separering fra tv-kokken Phil Vickery i januar 2020 efter 20 års marriage.

Hvordan tabte Fern Britton sig?

Fern Britton, der er kendt for sine præsentationsroller i shows som This Morning, er drastisk slanket i de seneste år og er gået fra en størrelse 22 til en størrelse 12. Mens stjernen afslørede, at størstedelen af hendes vægttab var takket være til hendes mavebånd, skar Fern også ned på kulhydrater og spiser nu en sund kost.

Er Phil Vickery og Fern Britton adskilt?

Fern Britton har for allerførste gang åbnet op om sin adskillelse fra ægtemanden Phil Vickery. …"Efter mere end 20 lykkelige år sammen har Phil og jeg besluttet at gå hver til sit," lød Brittons tweet. "Vi vil altid dele et godt venskab og vores dejlige børn.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.