Hvis svag mod lucian?

Indholdsfortegnelse:

Hvis svag mod lucian?
Hvis svag mod lucian?
Anonim

Lucian Counter Pick Den stærkeste tæller ville være Caitlyn, en mester, der er nem at spille, og som i øjeblikket har en vinderrate på 52,6 % (God) og Play Rate på 14,74 % (Høj)). League of Legends valgte oftest mestre vs Lucian, dette er ofte stærkt påvirket af mesternes popularitet.

Hvem er stærk mod Lucian?

Hvilke mestre er stærke imod Lucian i Wild Rift? Mestre, som Lucian er stærkest imod, er Ezreal, Vayne og Varus. Liste over mestre, der er som Lucian i Wild Rift.

Hvad skal jeg vælge mod Lucian-top?

Bedste valg mod Lucian

  • 6.9 CR.
  • 6.6 CR.
  • 6.6 CR.
  • 6.3 CR.
  • 6.2 CR.
  • 6.1 CR.
  • 6.1 CR.
  • 6.0 CR.

Hvem er god med Lucian?

Lucian er den bedste ADC i spillet, stort set enhver support virker good med ham, da han bringer alt, hvad du vil have fra en ADC. Morgana, Karma, Zyra, Thresh, Annie, Leona, Lulu, Elise, Kayle osv.

Hvem modarbejder Lucian i midten?

Most mid lane assassins counter ADC mids. Fizz, Vlad, Zed, Talon, Ekko osv. Du skal bogstaveligt t alt bare overleve den tidlige laning-fase og vente på et element powerspike og niveau 6.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.