Hvilken Guinness er bedst til madlavning?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Guinness er bedst til madlavning?
Hvilken Guinness er bedst til madlavning?
Anonim

Udnyt madlavningsmuligheder "Til marinering, braisering eller stuvning skal du bruge Guinness Extra Stout eller Foreign Extra Stout på grund af den dybde af smag, de giver. Hvis du bare vil have mere af en antydning af Guinness, så brug Guinness Draught."

Hvad er Guinness til madlavning?

Guinness er en fantastisk øl at drikke på pubben, men det er også en fantastisk madlavningsingrediens. Kendt som "The Black Stuff" er Guinness Stout en meget mørk øl med en umiskendelig smag. Når den rige, ristede hvedesmag finder vej til maden, giver den retten en ny dimension.

Hvad er forskellen mellem udkast til Guinness og original?

Den største forskel mellem de to er processen, der bruges til faktisk at konservere Guinness'en i første omgang. Udkastet til formularen bruger en speciel plastik-gadget - kaldet en "widget" - og nitrogengas i dåsen for at hjælpe med at agitere Guinness'en, når dåsen åbnes.

Hvilken Guiness er bedst?

Guinness West Indies Porter vandt både Irlands og verdens bedste stærke porter. Hop House 13 blev kåret til Irlands bedste internationale lager. Pure Brew blev kåret til Irlands bedste lavalkohol. Guinness Rye Pale Ale blev kåret til Irlands bedste rugøl.

Hvad er en god stout-øl til madlavning?

Ja, Guinness er helt sikkert traditionelt til gryderetter, og det med god grund! Dens ristede, m altagtige smag forstærker de allerede tilstedeværendei gryderet og tag det til et helt andet niveau af fantastiskhed. Men Guinness er bestemt ikke den eneste øl, der kan bruges, og den er heller ikke ideel til alle gryderetter.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor blev protesen lavet?
Læs mere

Hvorfor blev protesen lavet?

Århundreder senere fik et enormt antal tab i den amerikanske borgerkrig efterspørgslen efter kunstige lemmer til at skyde i vejret. Mange veteraner henvendte sig til at designe deres egne proteser som et svar på de begrænsede muligheder for lemmerne, der tilbydes.

Kan kultur beskrives?
Læs mere

Kan kultur beskrives?

Kultur er mønstrene for indlært og delt adfærd og overbevisninger hos en bestemt social, etnisk eller aldersgruppe. Det kan også beskrives som den komplekse helhed af kollektive menneskelige overbevisninger med et struktureret civilisationsstadium, der kan være specifikt for en nation eller en tidsperiode.

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?
Læs mere

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?

Caterpillar sagde, at det ville holde op med at modtage ordrer på nye lastbiler, men vil fortsætte med at servicere sine lastbiler på vejen gennem sine forhandlere. … Caterpillars tilbagetog fra lastbilmarkedet er virksomhedens anden på omkring seks år.