Kan boruto slå naruto?

Indholdsfortegnelse:

Kan boruto slå naruto?
Kan boruto slå naruto?
Anonim

Det var den fordel, Boruto har, som Naruto aldrig havde. For at tilføje det, træner Sasuke også Boruto. Da to af de bedste shinobis træner ham, er der ingen tvivl om, at Boruto vil være stærkere end Naruto.

Er Naruto mere kraftfuld end Boruto?

På papiret er Boruto sin far overlegen. Men i praksis spiller erfaring og sindsstemning også en rolle, og det er her, Naruto kommer langt foran. Han har ikke kun kæmpet langt flere kampe, men også stået over for langt flere vanskeligheder i sin barndom - hvilket alt sammen har gjort ham ment alt stærkere.

Kan Boruto slå Sasuke?

Boruto Uzumaki er i øjeblikket ikke på det sted, hvor han kunne slå Sasuke Uchiha, selv med de kræfter, han har tilranet sig fra Momoshiki Otsutsukis besiddende ånd. Boruto er dog bestemt på vej til at blive en shinobi på niveau med sin far og Sasuke.

Vil Boruto nogensinde overgå Naruto?

Boruto Uzumaki vil helt sikkert overgå sin far, den 7. Hokage Naruto Uzumaki, ved slutningen af serien, da Naruto selv udt alte, at den yngre generation skal overgå den ældre generation.”

Er Naruto stærkere i Boruto?

Selvom Naruto Uzumaki tabte Kurama i kampen mod Isshiki Otsutsuki, er han stadig en ekstremt stærk fighter. … Uden tvivl er Narutos styrke utrolig høj, selv uden Kurama og han er stadig den stærkeste shinobi i live.

Anbefalede: