Hvad er postanvisninger?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er postanvisninger?
Hvad er postanvisninger?
Anonim

En postanvisning er en betalingsordre for et forudbestemt pengebeløb. Da det kræves, at midlerne forudbetales for det beløb, der er vist på det, er det en mere pålidelig betalingsmetode end en check.

Hvordan fungerer en postanvisning?

En postanvisning er et papirdokument, der ligner en check, der bruges som betaling. Du køber en postanvisning ved at give kontanter eller andre garanterede midler til en kasserer plus et gebyr for tjenesten. De udskriver ordren, du udfylder nogle oplysninger og sender eller giver dem til den, du handler med.

Hvad er en postanvisning, og hvorfor bruges den?

En postanvisning er et certifikat, norm alt udstedt af en regering eller en bankinstitution, som tillader den angivne betalingsmodtager at modtage kontanter efter anmodning. En postanvisning fungerer meget som en check, idet den person, der har købt postanvisningen, kan stoppe betalingen.

Hvordan får du en postanvisning?

Sådan sender man indenlandske postanvisninger

  1. Beslut dig for postanvisningsbeløbet. …
  2. Gå til ethvert postkontor.
  3. Tag kontanter, et betalingskort eller en rejsecheck. …
  4. Udfyld postanvisningen ved skranken med en detailmedarbejder.
  5. Betal dollarværdien af postanvisningen plus udstedelsesgebyret.
  6. Behold din kvittering for at spore postanvisningen.

Er postanvisning god som kontanter?

Pengeordrer er lidt af en hybrid mellem checks og kontanter. Som en check giver de dig mulighed for at angivebetalingsmodtager og beløb. Men fordi de er forudbet alte dokumenter adskilt fra en bankkonto, er pengeordrer lige så godt som kontanter. Der er ingen risiko for, at en postanvisning vil hoppe, som en check.

Anbefalede: