Hvordan trivedes den minoiske kultur?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan trivedes den minoiske kultur?
Hvordan trivedes den minoiske kultur?
Anonim

Hvordan blomstrede den minoiske kultur? …Minoiske handlende oprettede forposter langs hele den Ægæiske verden og krydsede Det Ægæiske Hav til Nildalen og Mellemøsten. Ligesom folket på Kreta erhvervede de ideer og viden gennem deres rejser i skrift og arkitektur, som de satte ind i deres egen kultur.

Hvorfor havde den minoiske civilisation succes?

Introduktion. Minoerne har en vigtig plads i verdenshistorien, som bygger den første civilisation, der dukkede op på europæisk jord. … Minoerne var berømte for de storslåede paladser, de byggede, frem for alt ved Knossos. Der var i virkeligheden aldrig et folk, der kaldte sig "minoerne".

Hvad er den minoiske kultur kendt for?

Minoerne huskes i dag for deres fantastiske palads og fresker ved Knossos, nu delvist restaureret. Dette administrative center/citadel kan have været det største og smukkeste i den sene bronzealder. De er også berømte for deres mystiske skrivesystemer (hvoraf nogle fortsætter med at trodse lingvister).

Hvor slog den minoiske civilisation sig ned og blomstrede?

Den minoiske civilisation blomstrede i middelbronzealderen (ca. 2000 - ca. 1500 fvt.) på øen Kreta beliggende i det østlige Middelhav.

Var minoerne en magtfuld og succesrig civilisation?

Minoerne havde udviklet betydelig søkraft og for mangeårhundreder levet i kontakt med alle datidens store civilisationer uden at være væsentligt truet af eksterne kræfter.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er madeira-skole?
Læs mere

Hvad er madeira-skole?

The Madeira School er en privat, dag- og kostskoleforberedende skole for piger i McLean, Virginia, USA. Det blev etableret i 1906 af Lucy Madeira Wing. Er Madeira-skolen god? Madeira-skolen er blevet kåret til 1 Private High School i Virginia af Niche.

Hvad betyder ayen?
Læs mere

Hvad betyder ayen?

Filtre . Igen; tilbage mod. Hvor kommer navnet Ayen fra? Ayen-navnets historie begyndte med de gamle angelsaksiske stammer i Storbritannien. Navnet er afledt af dåbsnavnet for Haine. Hvad er meningen med justin? Justin er et maskulint fornavn af latinsk oprindelse.

Hvem lavede den første skole i verden?
Læs mere

Hvem lavede den første skole i verden?

Horace Mann opfandt skolen og det, der i dag er USA's moderne skolesystem. Horace blev født i 1796 i Massachusetts og blev undervisningsminister i Massachusetts, hvor han forkæmpede en organiseret og fastlagt læseplan for kerneviden for hver elev.