Hvorfor hedder det woebegone?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor hedder det woebegone?
Hvorfor hedder det woebegone?
Anonim

De maskerer byens etniske arv, hvilket jeg gerne ville gøre, da det var halvt norsk, halvt tysk." Det engelske ord woebegone betyder "ramt med ve."

Hvad er Lake Wobbegong?

Lake Wobegon-effekten er den menneskelige tendens til at overvurdere sine præstationer og evner i forhold til andre. Den er opkaldt efter den fiktive by Lake Wobegon fra radioserien A Prairie Home Companion, hvor ifølge Garrison Keillor "alle børn er over gennemsnittet".

Hvornår startede Lake Wobegon?

Da de henvendte sig til Garrison Keillor, indvilligede han elskværdigt i, at det foreslåede spor kunne kaldes Lake Wobegon Trail, og i efteråret 1998 deltog han i den store åbningsfejring. Planlægningen af sporet begyndte i efteråret 1994, og fundraising begyndte i efteråret 1995.

Hvem gør Lake Wobegon?

Keillor modtog en Grammy Award i 1988 for sin indspilning af Lake Wobegon Days. I 2016 modtog han Fitzgerald Award for Achievement in American Literature. Han har også modtaget to CableACE Awards og en George Foster Peabody Award.

Hvad siger Garrison Keillor om Lake Wobegon?

Garrison Keillor, velkendt vært for det langvarige radioprogram A Prairie Home Companion, refererede ofte til en fiktiv lille by i Minnesota, Lake Wobegon, hvor alle kvinder er stærke, alle detmænd er flotte, og alle børn er over gennemsnittet.” Den menneskelige tendens til at overvurdere vores egne evner, …

Anbefalede: