Hvad er overstyrkefaktor i seismisk design?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er overstyrkefaktor i seismisk design?
Hvad er overstyrkefaktor i seismisk design?
Anonim

Overstyrken, der er specificeret som element eller strukturel kapacitet, er norm alt defineret ved hjælp af overstyrkefaktor, som kan defineres som forholdet mellem maksimal basisforskydning i faktisk adfærd og første signifikante flydespænding i strukturen. … Definition af ikke-lineære parametre.

Hvad er overstyrke i seismisk design?

ABSTRACT: Overstyrke er styrken ud over kravene til seismisk kode. … Forudsat at de er placeret i områder med høj seismicitet, blev de indlæst på basis af den iranske seismiske kode og designet i henhold til ACI-318-koden.

Hvad er redundansfaktor i seismisk design?

Som observeret, ifølge ASCE-7, tages redundansfaktoren i betragtning for at forstærke eller formindske seismiske laterale kræfter baseret på det seismiske design kategori, som er en klassifikation tildelt til en struktur baseret på dens belægning og alvoren af jordskælvets jordbevægelse på stedet, som …

Hvad er en seismisk vigtig faktor?

Den seismiske betydningsfaktor (dvs.) bruges i ligningerne for seismisk responskoefficient (CS) med det formål at hæve udbytteniveauet for vigtige strukturer (f.eks. hospitaler, brand) stationer, nødoperationscentre, farlige faciliteter osv.).

Hvad er afbøjningsforstærkningsfaktor?

A Deflection Amplification Factor er introduceret for at forudsigeforventede maksimale deformationer fra den, der frembringes af de seismiske designkræfter. Denne faktor kaldes Cd i ASCE 7-02/05. … Strukturen reagerer først elastisk, som derefter efterfølges af en uelastisk reaktion, når sidekræfterne øges.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .