Bliver deucalion god?

Indholdsfortegnelse:

Bliver deucalion god?
Bliver deucalion god?
Anonim

Når han blev blind, følte en af hans Beta'er, at han ikke længere var i stand til at lede, så han forsøgte at dræbe ham og tage kontrollen. Deucalion slog ham, dræbte ham og fandt ud af, at han blev hurtigere og stærkere på grund af det. … Deucalion siger, at Derek er død, og at Scott er den nye alfa.

Er Deucalion den stærkeste alfa?

4 Deucalion

På trods af at han er blind, er Deucalion en dygtig Alpha - og Alpha of a Alpha-pakken - hvilket gør ham ret kraftfuld. Hans grunde til at vende tilbage til Beacon Hills er at rekruttere Derek til sin flok og frigøre True Alpha-potentialet i Scott McCall, så han kan samle en sjælden tilføjelse til sin flok.

Mistede Deucalion sine kræfter?

Selvom han er blind, er Deucalion faktisk i stand til at se med sine varulveøjne. Hans nederlag i slutningen af sæson 3A og tabet af hans flok brød hans magt alvorligt, men hans syn er genoprettet af Jennifer Blakes magi.

Hvem dræber Deucalion?

Deucalion blev til sidst dræbt af Monroe's Hunters, og hans sidste ord var til Scott i et forsøg på at minde ham om, at Gerard vidste, at han ikke kunne slå Scott og hans flok, hvilket giver ham den tryghed, han havde brug for for at besejre begge trusler med hjælp fra sine pakkekammerater.

Hjælper Deucalion Scott?

Deucalion fortsatte med at hjælpe Scott og hans flok, og de bad endnu engang om hans hjælp til at håndtere ikke kun Tamora Monroe og GerardArgents voksende jægerhær, men også med den gamle formskifter Anuk-ite, der var flygtet fra den vilde jagts fangenskab og skræmte den menneskelige befolkning i Beacon Hills …

Anbefalede:

Interessante artikler
Er teksturpakker gratis?
Læs mere

Er teksturpakker gratis?

Prisen på teksturpakker afhænger også af udgaven. Hvis du bruger en af de ældre konsoludgaver, koster teksturpakker norm alt omkring $2,99 US Dollars. Men hvis du selv downloader teksturpakkerne, såsom etuiet med Minecraft Java Edition, så er teksturpakker gratis!

Hvad er definitionen af omskiftelighed?
Læs mere

Hvad er definitionen af omskiftelighed?

1a: kvaliteten eller tilstanden af at være foranderlig: foranderlighed. b: naturlig forandring eller mutation synlig i naturen eller i menneskelige anliggender. 2a: en gunstig eller ugunstig begivenhed eller situation, der opstår ved en tilfældighed:

Hvad laver Hagrid som vildtholder?
Læs mere

Hvad laver Hagrid som vildtholder?

Selv om Hagrids tryllestav blev knækket og han blev udvist, blev han uddannet som gamekeeper på Hogwarts og fik lov til at bo på skolens område efter anmodning fra Albus Dumbledore. I 1991 fik Hagrid til opgave at genintroducere Harry Potter til troldmandsverdenen.