Hvad betyder int16_t?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder int16_t?
Hvad betyder int16_t?
Anonim

Antag, at en sensor bruger et 16-bit heltal, eller du vil oprette et heltal, der altid er 16-bit. Det er når "int16_t" bruges. Det er altid 16 bit på alle Arduino-plader.

Hvad er en int16_t?

int16_t er et 16bit heltal. uint16_t er et usigneret 16bit heltal. Det samme gælder for 8bit, 32bit og 64bit variabler. Det bruges mest til at lave programmer på tværs af platforme. For eksempel er Arduino-heltal (int) 2 byte, men i hjemmecomputere er et heltal 32bit.

Skal jeg bruge int eller int16_t?

int kan være afhængigt af hardwarearkitekturen og er for det meste 16 eller 32 bit. Men an int16_t er altid 16 bit, uanset hardwarearkitekturen. Det vil gå g alt, når du har en 32 bit arkitektur (for en int), og du vil caste den til en int16_t, så mister du MSB 16 bits.

Hvad er int16_t i C?

F.eks. angiver navnet int16_t en 16-bit fortegnet helt altype, og navnet uint32_t angiver en 32-bit heltalstype uden fortegn. For at gøre disse navne tilgængelige for et program skal du inkludere inttypes. h overskriftsfil. … Disse nye betegnelser kaldes eksakte breddetyper.

Hvordan defineres uint32_t?

uint32_t er en numerisk type, der garanterer 32 bit . Værdien er uden fortegn, hvilket betyder, at værdiintervallet går fra 0 til 232 - 1. uint32_t ptr; erklærer en pointer af typen uint32_t, men markøren er ikke-initialiseret,det vil sige, at markøren ikke peger på noget bestemt sted.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.