Kan du få en fælles isa?

Indholdsfortegnelse:

Kan du få en fælles isa?
Kan du få en fælles isa?
Anonim

Du kan ikke åbne en Isa i et fælles navn eller på vegne af en anden person. … Hvis du ønsker at åbne en fælles konto, mens det ikke kan være en Isa, betyder de seneste ændringer i opsparingsskatten, at der kan optjenes et betydeligt beløb på ikke-Isa-konti, uden at der skal betales skat.

Kan ægtepar have en fælles ISA?

Det korte svar er no. ISA'er kan kun holdes i ét navn – du kan ikke åbne en fælles ISA eller åbne en ISA i en andens navn (med den åbenlyse undtagelse af en JISA). … I kan åbne alternative opsparingskonti som et par – dog vil disse ikke have de skattefrie fordele, som du kan forvente at nyde gennem en ISA.

Er det lovligt at have flere ISA?

Kan jeg have mere end én ISA? Du kan have flere ISA'er, men du kan kun åbne én kontant ISA i hvert skatteår. … Så selvom du har åbnet en kontant-ISA i dette skatteår og indbet alt nye midler til den, kan du stadig overføre penge fra tidligere kontant-ISA'er til en anden ISA-konto – så længe du ikke fylder op.

Hvad sker der, hvis jeg har to ISA'er?

Du kan overføre tidligere års Isa-opsparing til en ny konto, og så længe du ikke sætter ekstra penge ind, vil det ikke påvirke din evne til at åbne en ny Isa. … Alle penge, der opbevares i kontanter Isas, vil blive trukket fra aktie- og aktiegodtgørelsen.

Kan jeg dele min ISA-godtgørelse mellem to udbydere?

Ja, din ISA-godtgørelse kan deles mellemKontant-ISA'er, aktier og aktier ISA'er og Innovative Finance ISA'er. Selvom du måske foretrækker at konsolidere dem – kan du have flere ISA'er fra forskellige år.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilket land er giza-pyramiderne i?
Læs mere

Hvilket land er giza-pyramiderne i?

Gizapyramiderne, bygget til at holde ud i en evighed, har gjort netop det. De monumentale grave er relikvier fra Egyptens gamle kongeriges æra og blev bygget for omkring 4.500 år siden. Hvilken by er pyramiderne i Egypten? Memphis er placeret syd for Nilen-deltaet på flodens vestbred og omkring 24 km syd for det moderne Kairo.

Hvilken kemisk stil øger roen?
Læs mere

Hvilken kemisk stil øger roen?

Yderligere bemærkes det, at no Chemistry Style Card øger Composure, den eneste Style, der garanterede et boost af denne parameter var Sniper, som nu kun i FUT 21 bestemmer et boost af skydning og fysisk statistik. Kan du forbedre roen FIFA 21?

Kan hunde spise mad med paprika?
Læs mere

Kan hunde spise mad med paprika?

Selv om paprika ikke er giftig for hunde som andre fødevarer, bør du virkelig ikke give det til din hundeven. … Men paprika kan forstyrre din hunds mave og forårsage diarré. Hvis din hvalp er kendt for at have mave-tarmproblemer, undgå at fodre ham med noget som helst måltid med paprika i.