Hvordan genstarter man wasteland survival android?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan genstarter man wasteland survival android?
Hvordan genstarter man wasteland survival android?
Anonim

Gå til din enheds indstillinger. Vælg: Apps> ZG Survival> Storage> Ryd data. Hvis du skulle have gemt din konto i skyen, skal du sørge for ikke at vælge gendannelsesindstillingen, når du får vist en gendannelses-pop-up ved spillets start.

Hvordan genstarter man overlevelse af ødemarker?

Gå til C:\Users\\AppData\LocalLow\ og slet com_survivalstudio dir, (ikke com. survivalstudio). Start spillet, og det vil bede dig om at nulstil eller indlæs dine fremskridt, det virkede i det mindste for mig.

Hvordan genstarter du et spil på Android?

For at genstarte et spil skal du bare tvinge luk applikationen og starte den igen.

Hvordan starter jeg et nyt overlevelsesspil?

For at starte et nyt spil, gå til indstillingsmenuen og vælg 'Konto'-indstillingen. Tryk derefter på Start et nyt spil. Din nye by vil blive oprettet i den seneste tilstand, men du kan flytte den til hvilken som helst stat, du ønsker, inden du når niveau 6.

Hvordan nulstiller jeg min Westland Survival iPhone?

Sådan genstarter du et spil på din iPhone og rydder appens data i…

  1. Hvis du vil genstarte et spil på din iPhone, kan sletning og gendownload af appen gøre det trick.
  2. Du bør også slette appens data i iCloud for helt at genstarte spillet på din telefon, hvis du har gemt spillets fremskridt i iCloud.

Anbefalede:

Interessante artikler
Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?
Læs mere

Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?

Lusebehandlingsformler består af aktive komponenter. Shampoo fjerner for det meste disse ingredienser. Du behøver heller ikke bekymre dig over muligheden for at dvæle ingredienser. Det er fordi små mængder generelt ikke påvirker hårfarvningen.

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?
Læs mere

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?

I gravimetrisk analyse, som består ved udfældning af analytten og måling af dens masse for at bestemme dens koncentration eller renhed, er samudfældning et problem, fordi uønskede urenheder ofte udfældes sammen med analytten, hvilket resulterer i i overskydende masse.

Når traumatiske minder dukker op igen?
Læs mere

Når traumatiske minder dukker op igen?

Genoplevelse-at have pludselige og uønskede traumatiske minder, der trænger ind i eller endda synes at erstatte, hvad der sker nu-er et kernesymptom på posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD). 1 Hvis du har PTSD, er der stor sandsynlighed for, at du har haft symptomer på genoplevelse.