Hvor gammel er diether ocampo?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er diether ocampo?
Hvor gammel er diether ocampo?
Anonim

Diether Ocampo er en filippinsk skuespiller, sanger, model og militærofficer.

Hvor er Diether Ocampo nu?

Han har levet et privatliv væk fra showbiz. Baseret på en rapport om Pep, med hensyn til Diether Ocampos liv nu væk fra showbiz, har han sluttet sig til Philippine Coast Guard Auxiliary (PCGA). Han er nu a Løjtnant Commander (LCDR) for PCGA. Diet har tidligere afsløret hans fortalervirksomhed vedrørende det maritime liv.

Hvad skete der med Diether og Kristine?

De tidligere Kapamilya-skuespillere Diether Ocampo og Kristine Hermosas forhold førte dem til et hemmeligt ægteskab. De to gik til sidst fra hinanden, og deres annullering blev givet, hvilket gav dem frihed til at gifte sig igen. Nu lever de begge separate og lykkelige liv.

Er Kiel Sotto adopteret?

Før Kristine Hermosa og Oyo Sotto slog hinanden i januar 2011, adopterede kendisparret en Kiel. I dag er Kiel vokset til en fantastisk storebror for sine yngre søskende: Ondrea Bliss, Kaleb Hanns, Marvic Valentin II og Vittorio Isaac.

Hvorfor annullerede Diether Ocampo og Kristine?

Efter mere end to års venten blev Kristine Hermosas andragende om at annullere sit ægteskab med skuespilleren Diether Ocampo endelig imødekommet. Appelretten forklarede, at fraværet af en vielsesattest, som er et væsentligt element for ægteskabets gyldighed, gjorde ægteskabet ugyldigt ogugyldig.

Anbefalede: