Var isterning i nwa?

Indholdsfortegnelse:

Var isterning i nwa?
Var isterning i nwa?
Anonim

Ice Cube, ved navn O'Shea Jackson, Sr., (født 15. juni 1969, Los Angeles, Californien, U. S.), amerikansk rapper og skuespiller, hvis medlemskab i den skelsættende gangsta-rap-gruppe N. W. A fik ham anerkendelse og lancerede sin kontroversielle, men succesrige solokarriere.

Forlod Ice Cube N. W. A først?

O'Shea "Ice Cube" Jackson var det første medlem af N. W. A. at forlade gruppen, men fortsatte med at skrive gangsta-rap langt ind i 1990'erne. Den multitalentfulde universitetsstuderende startede også en berømt filmkarriere, der omfattede Friday (1995), Three Kings (1999) og Barbershop (2002).

Var Ice Cube fra Compton?

Ice Cube var ikke fra Compton, men det forhindrede ham ikke i at skrive om det. Rapperen er født og opvokset i South Central Los Angeles.

Hvem er den rigeste rapper?

Kanye West (Nettoværdi: $1,3 milliarder)Rapperen "Flashing Lights" er i øjeblikket den rigeste rapper i verden med en nettoværdi, der svæver rundt i 1,3 milliarder dollars ifølge Forbes. West vokser sine dollars gennem pladesalg, sin egen mode og pladeselskaber og ejerandele i Tidal.

Hvor rig er MC Ren?

MC Ren er en amerikansk rapper, der har en netto værdi på $1 million. Født i Compton, Californien den 14. juni 1969, MC Ren blev født som Lorenzo Jerald Patterson og er grundlæggeren af Villain Entertainment.

Anbefalede: