Var russell wilson gift?

Indholdsfortegnelse:

Var russell wilson gift?
Var russell wilson gift?
Anonim

Russell Carrington Wilson er en amerikansk fodbold quarterback for Seattle Seahawks i National Football League. Wilson spillede oprindeligt fodbold og baseball for North Carolina State University fra 2008 til 2010, før han skiftede til Wisconsin.

Hvad skete der med Wilsons første kone?

Russell Wilson og Ciara

Begge kom ud af et følelsesladet forhold tilbage i 2014. Mens Wilson ansøgte om skilsmisse fra sin første kone og college-kæreste, Ashton Meem, i april brød Ciara sin forlovelse med rapperen Future i december.

Hvem er Russell Williams Wilson gift med?

Før hun blev gift med ægtemanden Russell Wilson, lancerede Ciara Princess Harris en meget gennemført karriere i musik- og filmindustrien. Hendes første album "Goodies" blev certificeret tredobbelt platin. Hun udgav otte Billboard Hot 100 top-ti-singler og solgte over 20 millioner plader over hele kloden.

Er Russell Wilson og Ciara stadig gift?

De lever lykkeligt til deres dages ende, selvfølgelig - eller som det er tilfældet for Russell Wilson og Ciara. Parret har været sammen siden 2015, gift siden 2016, og er nu forældre til tre børn. … Russell friede til Ciara den 11. marts 2016, og parret slog hemmeligt sammen på et slot i England den 6. juli 2016.

Hvordan mødtes Ciara og Vanessa Bryant?

I skrivende stund er det uklart, hvordan Ciara mødte Bryant, men det er sandsynligt, at demødt gennem branchen. Hun og Bryant har også flere venner til fælles, inklusive Lala Anthony, som har et tæt forhold til begge stjerner. Jammin til klassikerne!

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem har ansvaret for en avis?
Læs mere

Hvem har ansvaret for en avis?

[…] En redaktør er den person, der er ansvarlig for en avis eller et blad, og som bestemmer, hvad der skal udgives i hver udgave af det. Hvem har ansvaret for en avis? Den person, der er ansvarlig for de redaktionelle og op-ed-sider, kan kaldes redaktøren, chefredaktøren eller redaktionssidens redaktør.

Hvor kom bobsy-die fra?
Læs mere

Hvor kom bobsy-die fra?

bobsy die En tumult, en omvæltning, en forvirring. Oprindelsen er et gammelt engelsk udtryk Bob's-a-dying. Hvad betyder bobsy-die? / (ˈbɒbzɪˌdaɪ) / substantiv. NZ uformelt ballade; forvirring; pandemonium (især i sætningerne kick up bobsy-die, play bobsy-die) Hvad betyder bobsy?

Hvad er pjæk i skolen?
Læs mere

Hvad er pjæk i skolen?

Truancy er ethvert forsætligt, uberettiget, uautoriseret eller ulovligt fravær fra den obligatoriske undervisning. Det er et bevidst fravær af en studerendes egen frie vilje og refererer norm alt ikke til lovligt undskyldt fravær, såsom dem, der er relateret til medicinske tilstande.