Hvad er et stuerum?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et stuerum?
Hvad er et stuerum?
Anonim

En salon (eller salon) er et receptionslokale eller offentligt rum. … I den engelsktalende verden i det 18. og 19. århundrede var det at have et salon et bevis på social status.

Hvad er et salon i et hus?

En stue er en stue eller en stue, stedet i dit hus med komfortable stole og sofaer. Du kan også beslutte dig for at sætte dit kæmpestore tv i stuen. Navnestuen er gammeldags. … I disse dage er det mere sandsynligt, at et hotel, en kro eller et historisk hus har en stue, end et privat hjem har.

Hvad gør et salonværelse?

Parlor er et dateret ord, der betyder en stue i et privat hus. Generelt betyder det et værelse i en offentlig bygning, der bruges til at modtage gæster; det kunne også være et værelse i et kloster. Tegnestue er et værelse i et stort privat hus, hvor gæster modtages.

Hvad er formålet med et salon?

I den victorianske æra var salonen det forreste værelse i alle middel- og højklassehjem, og for nogle brugte den eksklusivt til at modtage og underholde gæster og for andre brugt som et miljø for familieintimitet.

Hvilket hus har en stue?

I moderne brug er stuen en formel stue i et stort hus eller palæ. I slutningen af det 19. århundrede var det ofte et formelt lokale, der kun blev brugt om søndagen eller særlige lejligheder og lukket i løbet af ugen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er sencha-tema?
Læs mere

Hvad er sencha-tema?

Sencha Themer giver dig mulighed for at style Ext JS-, ExtAngular- og ExtReact-apps og få dem til at se godt ud. Du kan oprette brugerdefinerede temaer ved hjælp af grafiske værktøjer – uden at skrive kode. Themer giver dig adgang til komponenter og inspektionsværktøjer til at indstille finkornede stilarter og generere temapakker med dynamiske stylesheets.

Er quincy market og faneuil hall det samme?
Læs mere

Er quincy market og faneuil hall det samme?

Faneuil Hall Marketplace - også kaldet Quincy Market - tilbyder 100+ butikker, håndværksvogne, restauranter og pubber lige ved Bostons berømte Freedom Trail. … Faneuil Marketplace omfatter fire historiske bygninger. Hvad hedder Faneuil Hall?

Er gnu et godt snowboardmærke?
Læs mere

Er gnu et godt snowboardmærke?

Gnu – GNU Snowboards er nogle af de mest uhyrlige snowboards på markedet. … GNU har hovedkontor i staten Washington siden 1977 og laver ekstremt progressive bestyrelser, samtidig med at det er en af de mest miljøbeskyttende virksomheder i branchen.