Er clarinase sikkert til graviditet?

Indholdsfortegnelse:

Er clarinase sikkert til graviditet?
Er clarinase sikkert til graviditet?
Anonim

Tag ikke Clarinase, hvis du er gravid eller ammer, medmindre du har t alt om risici og fordele forbundet med din læge eller apotek. Giv ikke Clarinase til børn under 12 år. Tag ikke Clarinase efter den udløbsdato, der er trykt på pakningen.

Er det OK at tage Claritin, mens du er gravid?

Vores eksperter besvarer dine graviditetsspørgsmål

Den gode nyhed er, at antihistaminer mod sæsonbestemte allergisymptomer generelt er sikre under graviditet. Benadryl og Chlor-Trimeton, for eksempel, er sikre. Vi mener, at andengenerationsallergimedicin som Claritin og Zyrtec også er fine til graviditet.

Hvilken antihistamin er sikker under graviditet?

Mange allergipræparater kan være fine at blive ved med at tage under graviditeten, men tag diskussionen, så du kan få ro i sindet. Orale antihistaminer, såsom cetirizine (Zyrtec), chlorpheniramin (Chlor-Trimeton), diphenhydramin (Benadryl), fexofenadin (Allegra) og loratadin (Claritin) ser ud til at være sikre.

Kan Claritin forårsage abort?

Kan det at tage loratadin under graviditet forårsage abort? Der er ingen stærke beviser for, at eksponering for loratadin tidligt i graviditeten forårsager abort.

Hvad kan jeg tage for en forkølelse, mens jeg er gravid?

Sikker OTC-forkølelses- og influenzabehandling til brug under graviditet

  • Acetaminophen (Tylenol)
  • Actifed.
  • Saline næsedråber ellerspray.
  • Sudafed.
  • Tylenol Sinus.
  • Tylenol forkølelse og influenza.
  • Varm s alt/vand-gurgle.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor blev protesen lavet?
Læs mere

Hvorfor blev protesen lavet?

Århundreder senere fik et enormt antal tab i den amerikanske borgerkrig efterspørgslen efter kunstige lemmer til at skyde i vejret. Mange veteraner henvendte sig til at designe deres egne proteser som et svar på de begrænsede muligheder for lemmerne, der tilbydes.

Kan kultur beskrives?
Læs mere

Kan kultur beskrives?

Kultur er mønstrene for indlært og delt adfærd og overbevisninger hos en bestemt social, etnisk eller aldersgruppe. Det kan også beskrives som den komplekse helhed af kollektive menneskelige overbevisninger med et struktureret civilisationsstadium, der kan være specifikt for en nation eller en tidsperiode.

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?
Læs mere

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?

Caterpillar sagde, at det ville holde op med at modtage ordrer på nye lastbiler, men vil fortsætte med at servicere sine lastbiler på vejen gennem sine forhandlere. … Caterpillars tilbagetog fra lastbilmarkedet er virksomhedens anden på omkring seks år.