Hvor kan jeg se mine tweets på Twitter?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan jeg se mine tweets på Twitter?
Hvor kan jeg se mine tweets på Twitter?
Anonim

For at få adgang til din Tweet-aktivitet: På en stationær eller bærbar computer, besøg analytics.twitter.com og klik på Tweets.

Hvordan kan jeg se mine tweets på Twitter?

Sådan gør du:

  1. Naviger til twitter.com/search-advanced i en webbrowser.
  2. Find feltet Fra disse konti, og indtast dit eget Twitter-håndtag. …
  3. Udfyld mindst ét andet felt for at hjælpe med at indsnævre dine resultater. …
  4. Klik på knappen Søg for at se dine resultater, som vises direkte på Twitter.

Hvorfor kan jeg ikke se mine tweets på Twitter?

Medmindre dine tweets er beskyttet, kan enhver person på Twitter se dine tweets. Vi blokerer, begrænser eller fjerner ikke indhold baseret på en persons synspunkter eller meninger. I nogle situationer kan dit tweet muligvis ikke ses af alle, som beskrevet nedenfor: Misbrug og spam-adfærd.

Hvorfor kan jeg ikke se mine tweets fra år siden?

Hvis du har slettet mange tweets, fordi du ville have en frisk start på Twitter, så læs om, hvordan du sletter flere tweets. Tweets, der er mere end en uge gamle, kan muligvis ikke vises i tidslinjer eller søge på grund af begrænsninger i indekseringskapaciteten. Gamle tweets går aldrig tabt, men kan ikke altid vises.

Hvordan kan jeg se mine tweets uden Twitter?

Få adgang

For at få øjeblikkelig adgang til Twitter uden en konto,, skal du bare gå direkte til Twitters søgeside (se Ressourcer for link). hvis duskriv et navn eller et ord om det, du leder efter i søgefeltet, vil du begynde at se tweets med det samme.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .