I keynote, hvad er et master slide?

Indholdsfortegnelse:

I keynote, hvad er et master slide?
I keynote, hvad er et master slide?
Anonim

Hvert dias, som du opretter i din præsentation, skal have et tilknyttet master-slide. … Når du opretter et andet dias i din præsentation, skifter Keynote automatisk diasmasteren til det andet masterlysbillede i temafilen. Dette er norm alt Title & Bullets master.

Hvad bruges en master slide til?

En diasmaster er det øverste dias i et hierarki af dias, der gemmer information om temaet og diaslayouterne for en præsentation, inklusive baggrund, farve, skrifttyper, effekter, pladsholderstørrelser og placering.

Hvordan bruger jeg diasmasteren i Keynote?

Anvend et andet diaslayout

  1. I diasnavigatoren, klik for at vælge et dias eller vælg flere dias.
  2. I sidebjælken Format skal du klikke på knappen Slide Layout nær toppen.
  3. Vælg et andet diaslayout.

Hvad mener du med master slide?

Master-sliden i PowerPoint er hovedsliden, der definerer og indstiller layout, farver, skrifttyper, baggrunde, effekter og næsten alt andet for de dias, der følger efter det. Eventuelle ændringer, du foretager til en skrifttype eller uploader et logo i master-sliden – de vil automatisk blive anvendt på alle slides nedenfor.

Hvordan anvender jeg diasmaster på alle dias?

For at anvende en diasmaster på dias, som du har importeret fra et diasbibliotek, skal du gøre følgende: Åbn den præsentation, du vil tilføje englide til. Klik på Nyt dias i gruppen Slides på fanen Hjem, og klik derefter på Genbrug slides. På listen Alle dias skal du klikke på det dias, du vil føje til din præsentation.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er enderman tiltrukket af endermites?
Læs mere

Er enderman tiltrukket af endermites?

Endermen er fjendtlige over for endermites. Endermites har en 15 % chance for at spawn, når en enderman teleporterer (med den chance, der falder med 1 procentpoint pr. endermite spawn) og en 5 % chance for at spawn, når en spiller bruger en ender pearl.

Hvad er en god antibakteriel sæbe til tatoveringer?
Læs mere

Hvad er en god antibakteriel sæbe til tatoveringer?

Bedste sæber til tatoveringer: Top 10 anmeldelser 1 urskive hånd guld antibakteriel sæbe refill. 2 Urskive Gold Antibakteriel deodorantsæbe. 3 Cetaphil Deep Cleansing Face & Body Bar. 4 Dr. … 5 Neutrogena transparent parfumefri sæbe.

Hvorfor blev lillo brancato jr. i fængsel?
Læs mere

Hvorfor blev lillo brancato jr. i fængsel?

Brancato blev anklaget for andengradsmord, og retssagen mod hans begyndte den 17. november 2008. Den 22. december 2008 fandt en jury ham ikke skyldig i mord, men fandt ham skyldig i førstegradsforsøg. Den 9. januar 2009 idømte en dommer ham 10 års fængsel.