Er kva=kw?

Indholdsfortegnelse:

Er kva=kw?
Er kva=kw?
Anonim

Hvad er forskellen mellem kW og kVa? Den primære forskel mellem kW (kilowatt) og kVA (kilovolt-ampere) er effektfaktoren. kW er enheden for reel effekt og kVA er en enhed for tilsyneladende effekt (eller reel effekt plus reaktiv effekt). … Kilovolt-ampere (kVa) er generatorens endekapacitet.

Er kVA lig med kW?

kW er mængden af 'faktisk effekt' et elektrisk system har. … kVA er på den anden side et mål for 'tilsyneladende' effekt. Hvis kW er, hvor meget strøm du kan arbejde med, fortæller kVA dig, hvor meget der bliver brugt i systemet samlet set. Hvis effektiviteten af et elektrisk system er perfekt, vil kW være lig med kVA.

Hvor mange watt er 1kVA?

For eksempel har 1kVA UPS fra N1C kapacitet til at forsyne 900 watt af tilsluttet udstyr. Det betyder, at UPS'en har en "power factor" på 0,9. Andre, mere ineffektive UPS-systemer kan have en effektfaktor på mindre end det (0,8 eller 0,75 osv.), hvilket betyder, at de vil forsyne mindre end 900 watt tilsluttet udstyr.

Hvor mange watt er 2 kVA?

En god tommelfingerregel er, at 1KVA er lig med 1000 watt. for eksempel. et elværktøj, der kræver cirka 2300 watt, vil kræve en generator, der har en kapacitet på mere end 2300 watt. Ved du ikke, hvilken watt din vare er?

Hvad er kVA-formlen?

Brug formlen: P(KVA)=VA/1000 hvor P(KVA) er effekt i KVA, V er spænding og A er strøm i ampere. For eksempel, hvis V er 120 volt ogA er 10 ampere, P(KVA)=VA/1000=(120)(10)/1000=1,2 KVA. Beregn nominel effekt i KVA, når du kender spænding og udgangsmodstand.

Anbefalede: