Hvor får du den sleeper simulant katalysator?

Indholdsfortegnelse:

Hvor får du den sleeper simulant katalysator?
Hvor får du den sleeper simulant katalysator?
Anonim

Sleeper Simulants katalysator kan findes i Spire of Stars Prestige-raid. Hver katalysator kan falde fra en hvilken som helst ende-på-møde-kiste i deres respektive aktiviteter.

Hvordan får jeg katalysatoren til sovekabine?

Sådan får du det. Med udgivelsen af Season of the Chosen kan Sleeper Simulant Catalyst nu opnås i Nightfall: Ordeal Strikes as a random drop. Der er ingen konkrete data om faldraten, men det er sjældent og vil kræve en del landbrug at opnå.

Hvor kan jeg få Catalyst?

Catalysts kan falde fra generelt indhold som Patrols, Strikes, Nightfalls og Heroic Adventures, fra multiplayer-indhold som Quickplay Crucible og Competitive Crucible, såvel som fra slutspilsaktiviteter ligesom de mange raids.

Hvordan får du Sturm Catalyst 2020?

Katalysatoren for Sturm er lidt irriterende at få. Den falder tilfældigt fra fjender og/eller aktiviteter på Nessus. Katalysatoren vil også først falde, når du har købt Sturm selv. Gå en tur rundt i Nessus, og med lidt held vil du få det til at slippe for dig.

Er Witherhoard-katalysatoren det værd?

Spillere får brug for en masse Grenade Launcher-drab, så det hjælper meget at øve med disse våben. Det anbefales også at have våben med højt DPS-potentiale som f.eks. bjergtoppen. … Men belønningen er bestemtværd som denWitherhoard Catalyst gør Witherhoard-våbnet til et sjovt og effektivt værktøj i kamp.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"