Hvor er karle chaitya?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er karle chaitya?
Hvor er karle chaitya?
Anonim

Karla-hulerne, Karli-hulerne, Karle-hulerne eller Karla-cellerne er et kompleks af gamle buddhistiske indiske klippeudskårne huler ved Karli nær Lonavala, Maharashtra. Det er kun 10,9 kilometer væk fra Lonavala.

Hvor mange Chaitya'er er der?

Der er 16 Viharaer og en Chaitya beliggende i Nasik i Maharashtra. Nasik Chaitya er også kendt som 'Pandulane'. Det bestod også af musiksal. Disse tidligere viharaer var relateret til Hinyana-buddhismen (Satvahana-perioden).

Hvad er de forskellige aspekter af Karle Chaitya Griha?

Denne Chaitya Griha er 45 meter lang og op til 14 meter høj. Den er helt hugget ud af klippen; der er ikke brugt noget derudover. Der er femten søjler flankeret på begge sider af hallen, som er prydet med smukke skulpturer af mennesker og dyr.

Hvor mange søjler er der i Karle Chaitya Hall?

Den er 40 meter lang, 15 meter høj og 15 meter bred. Indeni er der 37 ottekantede søjler af bemærkelsesværdig skønhed. Hver søjle hviler i en vandkrukke. Nogle af disse søjler har versaler på toppen.

Hvad er Chaityas og Viharas Hvor finder du disse?

Ud af 30 huler i ajanta, 9, 10, 19, 26 og 29 er chaitya grihas , og de resterende huler er viharaer, skåret ud af en hesteskoformet klippe-klippe dal. Ajanta Cave 10. Menes at være den ældste chaitya-hal i Ajanta (2nd århundrede f. Kr.).

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilket land er giza-pyramiderne i?
Læs mere

Hvilket land er giza-pyramiderne i?

Gizapyramiderne, bygget til at holde ud i en evighed, har gjort netop det. De monumentale grave er relikvier fra Egyptens gamle kongeriges æra og blev bygget for omkring 4.500 år siden. Hvilken by er pyramiderne i Egypten? Memphis er placeret syd for Nilen-deltaet på flodens vestbred og omkring 24 km syd for det moderne Kairo.

Hvilken kemisk stil øger roen?
Læs mere

Hvilken kemisk stil øger roen?

Yderligere bemærkes det, at no Chemistry Style Card øger Composure, den eneste Style, der garanterede et boost af denne parameter var Sniper, som nu kun i FUT 21 bestemmer et boost af skydning og fysisk statistik. Kan du forbedre roen FIFA 21?

Kan hunde spise mad med paprika?
Læs mere

Kan hunde spise mad med paprika?

Selv om paprika ikke er giftig for hunde som andre fødevarer, bør du virkelig ikke give det til din hundeven. … Men paprika kan forstyrre din hunds mave og forårsage diarré. Hvis din hvalp er kendt for at have mave-tarmproblemer, undgå at fodre ham med noget som helst måltid med paprika i.