Hvorfor skriver jk rowling som robert galbraith?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor skriver jk rowling som robert galbraith?
Hvorfor skriver jk rowling som robert galbraith?
Anonim

Rowling sagde, at hun havde nydt at arbejde under et pseudonym. På sin Robert Galbraith-hjemmeside forklarede Rowling, at hun tog navnet fra en af sine personlige helte, Robert F. Kennedy, og et barndomsfantasinavn, hun havde opfundet til sig selv, Ella Galbraith.

Hvorfor skriver JK Rowling under et pseudonym?

I fredags udgav Rowling Troubled Blood, den seneste serie i hendes serie af Cormoran Strike-romaner, under pennenavnet Robert Galbraith. Den 55-årige forfatter skrev fire tidligere romaner under aliaset, som oprindeligt var beregnet til at adskille hendes voksen-orienterede billetpris fra Harry Potter-serien.

Hvordan blev JK Rowling afsløret som Robert Galbraith?

JK Rowling har sagt, at hun engang mistænkte BBC for at afsløre, at hun skrev kriminalromaner under aliaset Robert Galbraith. … Rowlings hemmelige identitet blev faktisk afsløret efter en partner på et advokatfirma fort alte sin kones bedste ven. Vennen afslørede derefter Rowlings identitet til en Sunday Times-journalist.

Hvem skriver som Robert Galbraith?

  • Julie Garwood. 10.456 følgere. Forfatter til 68 bøger inklusive The Bride. …
  • Richard Matheson. 3.559 følgere. …
  • Colin Wilson. 1.035 følgere. …
  • Elizabeth Peters. 2.787 følgere. …
  • P. J. Tracy. 1.380 følgere. …
  • Jean Webster. 746 følgere. …
  • JonathanKellerman. 4.376 følgere. …
  • Cassandra Clare. 244. 998 følgere.

Hvor mange bøger skrev JK Rowling som Robert Galbraith?

For de originale syv bøger (1997-2007) har nogle fans dog hævdet, at de var "af deres tid" og udsat for stigende kritik, efter at bøgerne var færdige. Men hvad med Rowlings andre serier, whodunit-mysterierne, hun faktisk stadig skriver under pseudonymet Robert Galbraith?

Anbefalede:

Interessante artikler
Har det nogensinde sneet i modesto ca?
Læs mere

Har det nogensinde sneet i modesto ca?

Den største snedybde på noget tidspunkt i rekordperioden i Modesto var 1 tomme optaget den 21. januar 1962. Der er målbart snefald over dette område kun cirka en gang hvert 10.-20. år eller deromkring. Det største 1-dags snefald, der er registreret i Modesto, var 1,5 tommer registreret den 21.

Skal jeg flytte til Moreno Valley?
Læs mere

Skal jeg flytte til Moreno Valley?

Moreno Valley er et perfekt sted for folk fra alle samfundslag i livet. Der er restauranter, parker, indkøbscentre og skoler over alt i byen. Der er lave kriminalitetsrater og lave trafikrater. Moreno Valley er et vidunderligt sted at besøge og leve generelt.

Er intradag handel tilladt i islam?
Læs mere

Er intradag handel tilladt i islam?

Marginhandel, dagshandel, optioner og futures anses for at være forbudt af sharia af "flertallet af islamiske lærde" (ifølge Faleel Jamaldeen). Er aktiehandel haram i islam? Handel med aktier halal eller haram? Aktierne er af en virksomhed, der ikke beskæftiger sig med et produkt/tjenester, som er haram.