Hvordan besøger man syv søstre?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan besøger man syv søstre?
Hvordan besøger man syv søstre?
Anonim

De fleste menneskers foretrukne måde at komme til Seven Sisters Park på er med tog og derefter bus. Hvis du vælger at tage den offentlige transportrute, så tag toget fra London til Brighton, en time væk. Derfra kan du tage en bus, der afgår hvert 10. minut, som tager dig lige til Seven Sisters Country Park.

Hvor lang tid tager det at gå de syv søstre?

Denne gåtur er lige under 13 km lang og bør tage ca. 6 timer at gå. Gåturen kan startes fra offentlig transport ved at bruge busrute 12/13, der stopper ved Exceat (Sieven Sisters Country Park), East Dean Village eller Birling Gap. Parkering er tilgængelig i Seven Sisters Country Park, East Dean eller Birling Gap.

Hvordan kan jeg se Seven Sisters?

Hvis du vil se det klassiske udsigtspunkt, hvor du kan se alle selv søstre på én gang med kystgardshytterne foran, så gå til Cuckmere Inn og tag sporet til Seaford Head Viewpoint. Gå op ad bakken bag kystvagthytterne. Hvis du vil direkte til stranden, som de fleste gør, skal du vælge strandstien.

Hvordan planlægger jeg en rejse til Seven Sisters?

Rejseplan

  1. Dag 1. Ankomst til Guwahati. Velkommen i lufthavnen og transfer til hotellet. …
  2. Dag 2. Guwahati - Shillong. …
  3. Dag 3. Shillong - Cherrapunjee. …
  4. Dag 4. Cherrapunjee. …
  5. Dag 5. Cherrapunjee - Kaziranga NP. …
  6. Dag 6. Kaziranga NP. …
  7. Dag 7. Kaziranga NP - Jorhat. …
  8. Dag 8. Jorhat - Majuli.

Hvad skal jeg have på til Seven Sisters?

Hiking the Seven Sisters er en lang vandretur, og den er krævende nogle steder, så sørg for, at du er fuldt forberedt, før du tager afsted: Der er meget op ad bakke og ned ad bakke. Nogle sektioner er ret stejle og kan være glatte. Sørg for, at du er iført komfortable sneakers eller vandrestøvler med godt greb.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad bruges kul til?
Læs mere

Hvad bruges kul til?

Kul bruges primært i USA til at generere elektricitet. Faktisk afbrændes det i kraftværker for at producere mere end halvdelen af den elektricitet, vi bruger. Et komfur bruger omkring et halvt ton kul om året. En vandvarmer bruger omkring to tons kul om året.

Hvad gør habu sake ved dig?
Læs mere

Hvad gør habu sake ved dig?

En habu-slange er i stand til at parre sig i så længe som 26 timer, hvilket får nogle til at tro, at en drink habushu kan hjælpe seksuel dysfunktion hos mænd. Der er tre arter af Habus fundet på Okinawa. Den ene er stigningen i udholdenhed og fysisk energi.

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?
Læs mere

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?

“Zodiac-kompatibilitet kan hjælpe dig med at finde nogle lignende træk hos din partner, men det er ikke det eneste, der kan gøre et forhold vellykket. Det kræver engagement, dedikation og kærlighed fra begge partnere, hvilket ikke kan bestemmes af dit stjernetegn.