Hvad er en ejendomsobligation?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en ejendomsobligation?
Hvad er en ejendomsobligation?
Anonim

At sende en ejendomsgaranti betyder du pantsætter værdien af fast ejendom til retten for at garantere, at sagsøgte vil møde i retten. Hvis den tilt alte ikke kommer i retten, når han/hun skal, vil retten tage den udsendte ejendom, som om det var kontant kaution.

Hvordan fungerer ejendomsobligationer?

Når der udstedes en ejendomsobligation, retten sikrer en tilbageholdelsesret i ejendommen for kautionsbeløbet. Hvis du udebliver i retten, kan der rejses tvangsauktion mod ejendommen. Retten kan så efter tvangsauktionsbehandlingen opkræve det skyldige kautionsbeløb.

Hvad vil det sige at stille sit hus på bånd?

Når en anholdt person lægger en ejendomsgaranti, pantsætter han eller hun værdien af fast ejendom til retten som en garanti for, at den tilt alte vil vende tilbage til retten, når som beordret.

Hvad er forskellen mellem en kontantobligation og en ejendomsobligation?

En ejendomsobligation kan være noget for dig, hvis du ikke har arbejdende medunderskrivere til en kautionist og ikke har nok kontanter til en kontantkaution. … I modsætning til en kontant eller kautionist kaution, kan en ejendomsgaranti virkelig sætte et hak i dit liv, hvis sagsøgte ikke møder op til deres retsmøde.

Hvad er en ejendomsobligation i Louisiana?

Ejendomsgaranti – I nogle tilfælde vil en sagsøgt eller en medunderskriver udsætte et stykke ejendom for at dække omkostningerne ved kaution. Jorden skal ligge i statenog retten vil registrere et pant i ejendommen efter at have modtaget ejendomsretten og sikre, at der er tilstrækkelig egenkapital til at betale obligationen, hvis det er nødvendigt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.