Hvor fremstilles kipling-tasker?

Indholdsfortegnelse:

Hvor fremstilles kipling-tasker?
Hvor fremstilles kipling-tasker?
Anonim

Med hovedkontor i New York City med produkter udviklet og designet i Antwerpen, Belgien, Kipling North America er en afdeling af VF Sportswear, Inc.

Er Kipling-tasker lavet i Kina?

Swizz. Kipling-tasker startede i Antwerpen, men er lavet i Kina……det har de sagt i kl. Billig arbejdskraft selvfølgelig, men priserne på Kiplings er steget.

Hvor kommer Kipling-tasker fra?

Kipling blev grundlagt i 1987 i Antwerpen, Belgien. Mærket har været en del af VF Corporation siden 2004 og har været førende inden for salg af håndtasker, rygsække, tasker, bagage og tilbehør. I dag har Kipling 250 ansatte på tværs af virksomhedens kontorer i Antwerpen, New Jersey, São Paulo og Hong Kong.

Hvordan ved du, om Kipling-taske er original?

Kig efter den overdådige abe-maskot i form af en nøglering. … Undersøg abe-maskotens venstre arm; en ægte Kipling-taske vil have en Kipling-navnetap påsyet, hvorimod falske tasker ofte har tappen syet direkte på taskens krop.

Hvorfor er Kipling-tasker så populære?

Kipling var et af de mest populære mærker af tasker og tilbehør i 1990'erne. Best kendt for sin innovative brug af krøllet nylon og yndig abemaskot, Belgien-mærket var til stede i alle klasseværelser og lufthavne. … En brandvision, der frem for alt er rettet mod millennials.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor blev protesen lavet?
Læs mere

Hvorfor blev protesen lavet?

Århundreder senere fik et enormt antal tab i den amerikanske borgerkrig efterspørgslen efter kunstige lemmer til at skyde i vejret. Mange veteraner henvendte sig til at designe deres egne proteser som et svar på de begrænsede muligheder for lemmerne, der tilbydes.

Kan kultur beskrives?
Læs mere

Kan kultur beskrives?

Kultur er mønstrene for indlært og delt adfærd og overbevisninger hos en bestemt social, etnisk eller aldersgruppe. Det kan også beskrives som den komplekse helhed af kollektive menneskelige overbevisninger med et struktureret civilisationsstadium, der kan være specifikt for en nation eller en tidsperiode.

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?
Læs mere

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?

Caterpillar sagde, at det ville holde op med at modtage ordrer på nye lastbiler, men vil fortsætte med at servicere sine lastbiler på vejen gennem sine forhandlere. … Caterpillars tilbagetog fra lastbilmarkedet er virksomhedens anden på omkring seks år.