Hvad er dumper?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er dumper?
Hvad er dumper?
Anonim

En dumper, også kendt som en dumper, dumper trailer, dumper trailer, dumper lastbil eller dumper lastbil eller en dumper for korte, bruges til at transportere materialer til byggeri såvel som kul.

Hvad er dumpertruckens arbejde?

En dumper er et køretøj designet til at transportere bulkmateriale, ofte på byggepladser. Dumpere adskiller sig fra dumpere ved konfiguration: en dumper er norm alt et åbent 4-hjulet køretøj med læsset foran føreren, mens en dumper har sit førerhus foran lasten.

Hvilken kategori er en dumper?

Mini-dumpertrucks er grundlæggende mindre versioner af alle ovennævnte køretøjer, og alle kan leje dem, så længe de har en kategori B-licens. De er nemme at bruge og bruges norm alt til hjemme- og haveprojekter.

Hvem kan køre en dumper?

Et kommercielt kørekort for lastbil er påkrævet for at køre en lastbil, inklusive en dumper. Afhængigt af provinsen og jobbet skal de, der ønsker at blive dumperchauffører mindst opnå et klasse 3-kørekort (eller DZ-licens i Ontario), eller et klasse 1-kørekort (eller fuld klasse A-licens, i Ontario), for at blive kvalificeret.

Hvilken type lastbil er en dumper?

En standard dumper er et lastbilchassis med et dumperhus monteret på rammen. Sengen hæves af en lodret hydraulisk cylinder monteret under forsiden af kroppen eller en vandret hydraulisk cylinder og håndtagarrangement mellem rammeskinnerne, og bagsiden af sengen er hængslet bag på lastbilen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.