Skal aktuarer gå på efterskole?

Indholdsfortegnelse:

Skal aktuarer gå på efterskole?
Skal aktuarer gå på efterskole?
Anonim

Ikke nødvendigvis; de fleste aktuarer opnår en bachelorgrad, men forfølger ikke avancerede grader. Du kan dog overveje en kandidatgrad i matematik eller aktuarvidenskab, hvis din bachelorgrad var inden for et ikke-relateret område, eller hvis du hørte om erhvervet senere i livet.

Hvilke mestre skal en aktuar få?

Der er ingen stor, der er korrekt til håbefulde aktuarer. United States Bureau of Labor Statistics (BLS) identificerer matematik, statistik og aktuarvidenskab som hovedfag, der kan hjælpe dig med at forberede dig til en karriere som aktuar. BLS bemærker også, at andre analytiske hovedfag også er gode valg.

Er aktuar en uddøende profession?

Er aktuar en uddøende karriere? … Det er meget svært at bestå de aktuarmæssige eksamener, og der er stor konkurrence. Nej, det er ikke blindgyde. Som andre har påpeget, er arbejdsløshedsprocenten for godkendte aktuarer ret lav.

Vil der være efterspørgsel efter aktuarer i 2020?

Ansættelsen af aktuarer forventes at vokse med 24 procent fra 2020 til 2030, meget hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. Omkring 2. 400 åbninger for aktuarer forventes hvert år i gennemsnit i løbet af tiåret.

Er 50 for gammel til at blive aktuar?

Den gode nyhed er, at du er bestemt ikke for gammel eller for sent. Mange mennesker har gjort dette før og formået med succes at skifte tilaktuarmæssig karriere. … Som jeg er sikker på, du ved, er det at blive aktuar ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Det tager år at blive fuldt kvalificeret.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?