Kan du se det galaktiske centrum fra jorden?

Indholdsfortegnelse:

Kan du se det galaktiske centrum fra jorden?
Kan du se det galaktiske centrum fra jorden?
Anonim

Bemærk at vi ikke rigtig kan se centrum afgalaksen med vores øjne, fordi der er støv i vejen! Annoteret billede af Mælkevejen. The Galactic Center er desværre skjult af mørkt støv i synligt lys!

Kan du se den galaktiske kerne fra Jorden?

På den nordlige halvkugle er kernen synlig fra marts til oktober. Men det bedste tidspunkt at se det på er fra slutningen af april til slutningen af juli, fordi det galaktiske centrum er synligt i længere tid om natten. Led ikke efter det fra november til februar.

Kan du se det galaktiske centrum med det blotte øje?

Mælkevejsgalaksen er en ud af mindst 100 milliarder i universet. … Vores galakse strækker sig 100.000 lysår bredt. Hver stjerne, du kan se med det blotte øje, er placeret inden for mælkevejen. Det eneste objekt, du kan se (uden optisk hjælp) på himlen uden for mælkevejen, er Andromedagalaksen.

Kan jeg se det galaktiske centrum?

Galaksens centrum er omkring 30.000 lysår væk. Vi kan ikke se direkte ind i det, fordi denne region er indhyllet af støv- og gasskyer. Men undersøgelser af astronomer har vist, at når vi ser i denne retning, ser vi mod det supermassive sorte hul, der er placeret i vores galakse hjerte.

Hvordan ville himlen se ud nær det galaktiske centrum?

Hvis vi befandt os på en planet nær Galactic Center,vores nattehimmel ville lyse op i en flammende skærm hver nat, fyldt med stjerner, der er lige så klare, som planeten Venus ser ud til os. … Støv bliver praktisk t alt gennemsigtigt ved disse længere bølgelængder, og "smoggen" forsvinder for at afsløre det lyse galaktiske center.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?
Læs mere

Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?

Kristen Stewart har i mellemtiden også udtrykt sin uinteresse i at være en del af filmen, dog ikke på helt samme måde som sin medskuespiller. I 2018 fort alte hun sarkastisk til ET Canada: "Åh ja, selvfølgelig. Ja, absolut. Vil Twilight nogensinde vende tilbage?

Behøver vernier-caliper kalibrering?
Læs mere

Behøver vernier-caliper kalibrering?

Vernier-calipre er en form for meget nøjagtig måleenhed, der måler til en tusindedel af en tomme afstanden mellem to symmetriske sider, der er modsat hinanden på et objekt. … For at sikre præcision af målingerne er det vigtigt, at caliprene vedligeholdes ved at kalibrere dem regelmæssigt og omhyggeligt.

Hvad er katalytisk krakning?
Læs mere

Hvad er katalytisk krakning?

Væskekatalytisk krakning er en af de vigtigste konverteringsprocesser, der bruges i olieraffinaderier. Det bruges i vid udstrækning til at omdanne carbonhydridfraktioner med højt kogepunkt og høj molekylvægt af råolie til mere værdifuld benzin, olefiniske gasser og andre produkter.