Hvis hofter lyver ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvis hofter lyver ikke?
Hvis hofter lyver ikke?
Anonim

"Hips Don't Lie" er en sang af den colombianske sanger og sangskriver Shakira, med den haitiske rapper Wyclef Jean til genudgivelsen af Shakiras syvende studiealbum, Oral Fixation, Vol.. 2.

Hvor kom hofterne ikke fra?

Shakira forklarede åbenbart historien bag Hips Don't Lie under et interview. Ifølge Wikipedia sagde Shakira, at når hendes krop reagerer fysisk på en sang, ved hun, at hvis det er en dansesang, den sang er færdig, og hun hævdede, at hun plejede at fortælle sine musikere, mine hofter lyver ikke!

Hvad hofter lyver ikke betyder?

Det er et billedligt udsagn. Taleren siger, at når du ser på en persons hofter, kommunikerer de en besked, der ikke kan skjules eller tages fejl af. I Shakiras sang synger hun, at mine hofter ikke lyver, mens hun danser, og gør opmærksom på den suggestive måde, hun bevæger sine hofter på.

Blev Shakira sagsøgt for, at hofter ikke lyver?

Han hævder, og Shakira bekræfter angiveligt, at han skubbede sangerinden til at lave "Hips Don't Lie" på trods af, at hun ikke kunne lide det med det samme. … Sagsøgeren hævder også, at han er inspirationen bag "Waka Waka."

Er Shakira en latino?

Shakira er en colombiansk musiker, der opnåede succes på både spansk- og engelsktalende markeder. I begyndelsen af 2000'erne var hun blevet en af de mest succesrige latinamerikanske pladekunstnere i verden. Hendes fulde navn er Shakira Isabel MebarakRipoll.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.