Hvad er bridgewall-temperaturen?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er bridgewall-temperaturen?
Hvad er bridgewall-temperaturen?
Anonim

Brovægs- eller breakwall-temperaturen er temperaturen på røggassen, efter at strålevarmen er fjernet af strålerørene, og før den rammer konvektionssektionen. Måling af trækket på dette tidspunkt er også meget vigtigt, da dette bestemmer, hvor godt varmeren er sat op.

Hvad er ovn Bridgewall?

Brovæg i en ovn er det afsnit, strålingssektionen slutter, og konvektionssektionen begynder. Brovæggens funktion er at tvinge røggassen i en bestemt bane og samtidig generere et trykfald, som påvirker trækket gennem ovnen som helhed.

Hvad er Bridgewall?

: en lav skillevæg norm alt af ildsten i en ovn især: sådan en væg i en rumklangsovn.

Hvad er formålet med en fyret varmeovn?

Fired Heaters, ofte omt alt som ovne (direkte fyrede varmeapparater), er udstyrsstykker bruges ofte i behandlingsfaciliteter til at opvarme gasser eller væsker op til en ønsket temperatur.

Hvad er træk i fyret varmelegeme?

Forskellen mellem atmosfærisk tryk og det tryk, der eksisterer i ovnen eller røggaspassagen i en kedel, betegnes som træk. Træk kan også omtales som forskellen i tryk i forbrændingskammerområdet, hvilket resulterer i bevægelse af røggasserne og luftstrømmen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.