Skal liter skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal liter skrives med stort?
Skal liter skrives med stort?
Anonim

Oprindeligt var det eneste symbol for literen l (små bogstaver L), efter SI-konventionen, at kun de enhedssymboler, der forkorter navnet på en person, starter med et stort bogstav. … Som et resultat blev L (stort bogstav L) vedtaget af CIPM som et alternativt symbol for liter i 1979.

Er liter L eller L?

Det alternative symbol for liter, L, blev vedtaget af CGPM i 1979 for at undgå risikoen for forveksling mellem bogstavet l og tallet 1. Således, selvom både l og L er internation alt accepterede symboler for literen, for at undgå denne risiko er det foretrukne symbol til brug i USA L.

Hvordan forkorter du liter?

Standard liter-forkortelsen er L eller l. En almindeligt brugt men forkert forkortelse er ltr.

Bruger du milligram med stort?

Gør symbolerne for præfikserne med stort bogstaver fra mega til yotta. Symbolerne for de andre præfikser forbliver med små bogstaver. Konsistens er vigtig her, fordi bogstaverne m og p begge bruges i symboler for to forskellige præfikser: mg (milligram); Mg (megagram)

Er K Capital i KM?

K er ikke et officielt symbol for kilometer, men løb er ofte beskrevet med dette brev. Efterlad ikke et mellemrum eller sæt en bindestreg mellem tallet og symbolet K. Juanita løb et 10 K (eller et 10 km) løb på sin bedste tid til dato.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor blev protesen lavet?
Læs mere

Hvorfor blev protesen lavet?

Århundreder senere fik et enormt antal tab i den amerikanske borgerkrig efterspørgslen efter kunstige lemmer til at skyde i vejret. Mange veteraner henvendte sig til at designe deres egne proteser som et svar på de begrænsede muligheder for lemmerne, der tilbydes.

Kan kultur beskrives?
Læs mere

Kan kultur beskrives?

Kultur er mønstrene for indlært og delt adfærd og overbevisninger hos en bestemt social, etnisk eller aldersgruppe. Det kan også beskrives som den komplekse helhed af kollektive menneskelige overbevisninger med et struktureret civilisationsstadium, der kan være specifikt for en nation eller en tidsperiode.

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?
Læs mere

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?

Caterpillar sagde, at det ville holde op med at modtage ordrer på nye lastbiler, men vil fortsætte med at servicere sine lastbiler på vejen gennem sine forhandlere. … Caterpillars tilbagetog fra lastbilmarkedet er virksomhedens anden på omkring seks år.