Hvornår blev Washington indviet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev Washington indviet?
Hvornår blev Washington indviet?
Anonim

Den første indsættelse af George Washington som USA's første præsident blev afholdt torsdag den 30. april 1789 på balkonen i Federal Hall i New York City, New York. Indsættelsen blev afholdt næsten to måneder efter begyndelsen af den første fire-årige periode for George Washington som præsident.

Hvornår blev George Washington taget i ed som præsident?

Den 30. april 1789 aflagde George Washington, stående på balkonen i Federal Hall på Wall Street i New York, sin embedsed som USA's første præsident. stater.

Hvilke ord føjede George Washington til embedseden?

Meget af debatten har centreret sig om længe gentagne påstande, som en række højesteretsafgørelser har gentaget, at George Washington havde indledt praksis med at tilføje ordene "so help me God " til præsidentens ed, som forfatningen foreskrev.

Behøver præsidenter at sige det, hjælp mig Gud?

Der er ingen lov, der kræver, at præsidenter tilføjer ordene "Så hjælp mig Gud" i slutningen af eden (eller at bruge en bibel).

Hvilke to præsidenter brugte ikke en bibel til at aflægge embedsed?

Theodore Roosevelt brugte ikke Bibelen, da han aflagde ed i 1901, og det gjorde John Quincy Adams, der svor på en lovbog, heller ikke med den hensigt, at han sværgede på forfatningen. Lyndon B. Johnson blev taget i ed på et romersk-katolsk missal på Air ForceEn.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.