Er paraoxon et pesticid?

Indholdsfortegnelse:

Er paraoxon et pesticid?
Er paraoxon et pesticid?
Anonim

Paraoxon er en syntetisk aryldialkylphosphatforbindelse og organophosphatacetylcholinesterasehæmmer acetylcholinesterasehæmmer AChE-hæmmere eller anti-cholinesteraser hæmmer cholinesteraseenzymet i at nedbryde ACh, hvilket øger både niveauet og varigheden af neurotransmittervirkningen. I henhold til virkningsmåden kan AChE-hæmmere opdeles i to grupper: irreversible og reversible. https://www.ncbi.nlm.nih.gov › pmc › artikler › PMC3648782

Acetylcholinesterase-hæmmere: farmakologi og toksikologi - NCBI

der er den aktive metabolit af insekticidet parathion og bruges som et pesticid.

Hvad er brugen af Paraoxon?

Paraoxon er et parasympathomimetikum, der virker som en kolinesterasehæmmer. Det er en organophosphat-oxon og den aktive metabolit af insekticidet parathion. Det bruges også som et oftalmologisk lægemiddel mod glaukom.

Er parathion organisk eller uorganisk?

Det opløses ofte i et carbonhydridopløsningsmiddel før brug. Parathion i sig selv er ikke flygtigt. Det er næsten uopløseligt i vand, lidt opløseligt i petroleumsolier og blandbart med mange organiske opløsningsmidler. Parathion er et organisk thiophosphat, en C-nitroforbindelse og et organothiophosphat-insekticid.

Hvorfor er parathion forbudt i USA?

Parathion er forbudt på grund af dets høje toksicitet. Stoffet er forbudt at bruge. Ingenresterende anvendelse er tilladt. Ekstremt og akut giftig; brug ikke garanteret.

Hvordan dræber parathion insekter?

Introduktion: Methylparathion er et organophosphat-insekticid og acaricid, der bruges til at bekæmpe kuglesnudebiller og mange bidende eller sugende skadedyr fra landbrugsafgrøder, primært på bomuld. Det dræber insekter ved kontakt, mave- og åndedrætspåvirkning.

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.