Får du timeglas i mystic messenger?

Indholdsfortegnelse:

Får du timeglas i mystic messenger?
Får du timeglas i mystic messenger?
Anonim

Timeglas (forkortet som HG) betragtes som Mystic Messengers valuta i spillet, som spilleren kan erhverve enten gratis i spillet eller gennem køb i spillet. Selvom de ikke er nødvendige for at komme videre, da du kan gennemgå Casual Story helt fint uden dem, kan de være meget hjælpsomme.

Hvordan får du gratis timeglas på Mystic Messenger?

Timeglas i Mystic Messenger

  1. Saml hjerter. Hjerter er en anden ressource i Mystic Messenger. …
  2. Samle festgæster. Du kan få et timeglas for hver gæst, du formår at invitere til festen. …
  3. Vær en rigtig god samtalepartner.

Hvordan får du et timeglas Dag 1 mystic messenger?

Timeglas vises tilfældigt, når nogens chatboble har søde følelser omkring sig (som skyen skitseret dem eller hjerterne, der omgiver dem – jeg tror, der er en større chance for at få dem når du vælger et gunstigt svar for tegnene).

Har Jaehee følelser for Zen?

På næsten alle ruterne er Jaehee og Zen venner. Nogle af karaktererne antager, at Jaehee kan lide Zen som mere end bare en ven, men hun benægter det altid ved at sige, at hun bare er hans ven og en fan. Alligevel Jaehee beundrer og komplimenterer Zen og altid fangirls over ham.

Hvad tid skal jeg starte Mystic Messenger?

Start en nyMystic Messenger spiller igennem så tidligt på dagen som du kan; ellers går du glip af en masse indhold til den dag. Du skal begynde et nyt spil omkring middag for at sikre en god afslutning, og lige efter midnat, hvis du vil se hver eneste mulige chat.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.