Kunne du ikke tilføje nye medlemmers messenger?

Indholdsfortegnelse:

Kunne du ikke tilføje nye medlemmers messenger?
Kunne du ikke tilføje nye medlemmers messenger?
Anonim

Hvis en person, der har nået grænsen, sender dig en venneanmodning, vil du stadig ikke kunne tilføje dem på denne måde. Hvis du forsøger at acceptere anmodningen, vil Facebook ikke tilføje dem til din venneliste eller dig til deres. Men du kan bestemt stadig sende beskeder til alle, der har 5000 venner eller derover.

Hvorfor kan jeg ikke tilføje nogen på messenger?

Du kan muligvis ikke tilføje nogen som ven, hvis: De har endnu ikke accepteret din venneanmodning. Du har muligvis allerede sendt dem en venneanmodning. Tjek, om de venneanmodninger, du har sendt, stadig afventer.

Hvordan føjer jeg deltagere til messenger?

For at føje nogen til en samtale:

  1. Fra Chats skal du åbne den samtale, du vil føje nogen til.
  2. Tryk på personen eller personens navn øverst i samtalen.
  3. Tryk på Tilføj personer, eller opret gruppe med [vens navn].
  4. Vælg eller skriv navnene på personer, du vil tilføje, og tryk på OK.

Hvorfor kan jeg ikke føje nogen til en gruppechat på iMessage?

Hvis du vil føje nogen til en gruppebesked - men de bruger en ikke-Apple-enhed - skal du for at oprette en ny gruppe-SMS/MMS-besked, fordi de kan ikke føjes til en gruppebesked ved hjælp af iMessage. Du kan ikke føje nogen til en beskedsamtale, som du allerede har med kun én anden person.

Hvorfor lader min iPhone mig ikke føje en kontakt til en gruppebesked?

2 svar. Dukan ikke tilføje personer til en gruppebesked, hvis en eller flere af personerne ikke har en iPhone. Du kan heller ikke tilføje personer til en allerede eksisterende iMessage-gruppechat, hvis de ikke har en iPhone. I dette tilfælde har en af de personer, der var i gruppechatten, ikke en iPhone.

Anbefalede:

Interessante artikler
Når nogen er fristende?
Læs mere

Når nogen er fristende?

Tantalizing er at få nogen interesseret eller begejstret, især når du får nogen ophidset på en drillende måde over noget, han eller hun ikke kan få. Når du laver et lækkert måltid til nogen og præsenterer det på bordet, er dette et eksempel på at friste personen med mad.

Blev haders tilbagetrækning aflyst?
Læs mere

Blev haders tilbagetrækning aflyst?

' Aflyst efter to sæsoner på Netflix. Den mærkelige komedie om livet af YouTube-karakteren Miranda Sings kommer ikke tilbage før endnu en sæson. Vil der være en Haters Back Off sæson 3? Haters Back Off sæson 3. udgivelsesdato og afsnitsliste.

Hvad er en bedre oplader eller udfordrer?
Læs mere

Hvad er en bedre oplader eller udfordrer?

Opladeren er en mere familievenlig bil på grund af dens firedørs opsætning, og Challengeren tilbyder margin alt bedre ydeevne. Frem for alt er begge respektable hyldester til deres muskelbilrødder. Hvad er bedre Charger eller Challenger?