Hvor gik Tony vitello på college?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gik Tony vitello på college?
Hvor gik Tony vitello på college?
Anonim

Tony Vitello er en amerikansk college baseball-træner og tidligere infielder. Vitello spillede college baseball ved University of Missouri fra 2001 til 2002 under cheftræner Tim Jamieson. Han blev annonceret som ny UT-træner den 7. juni 2017.

Bliver Vitello i Tennessee?

Tony Vitello er officielt bliver stille. Tennessee låste deres baseball-træner inde i dag og annoncerede en fed ny kontrakt for Vitello, der løber gennem 2026-sæsonen. Vitello var en af ni cheftrænere, der tirsdag blev forlænget af Tennessee.

Hvad er Tony Vitello-løn?

Flytningen har været forventet på trods af, at den unge cheftræner er blevet nævnt til forskellige job i hele landet. Aftalen gør officielt Vitello til en af de bedst bet alte trænere i Amerika med en 1,5 millioner dollars løn og binder ham til Tennessee gennem 2026, ifølge Mike Wilson fra Knox News.

Hvor kom Tony Vitello fra?

En hjemmehørende i St. Louis, Missouri, Vitello ankom til Rocky Top efter fire sæsoner som assistenttræner/rekrutteringskoordinator i Arkansas. Hans opgang til cheftrænerrækkerne omfattede også stop i Missouri (hans alma mater) og TCU.

Spillede Tony Vitello professionel baseball?

To af Arkansas' seks kandidater i 2016 MLB Draft var elever i Vitello. … Han var medvirkende til Arkansas' løb til College World Series i 2015, da Razorback vendte tilbage fra en rekord på 15-15 den 4. april for at vinde 18 af deressidste 25 kampe i den regulære sæson.

Anbefalede: