Skal alle beboere være på lejekontrakten?

Indholdsfortegnelse:

Skal alle beboere være på lejekontrakten?
Skal alle beboere være på lejekontrakten?
Anonim

Alle personer, der er ansvarlige for at betale husleje, skal underskrive lejekontrakten, og det er en god idé at have enhver beboer, der betragtes som voksen, tegn lejekontrakten også.

Hvem betragtes som beboer på en lejekontrakt?

En lejer er en person, der besætter eller har ret til at besætte din ejendom, fordi de har indgået en lejekontrakt eller lejeaftale med dig. På den anden side er en beboer en anden person end lejeren eller lejerens nærmeste familie, der bor i lokalerne med lejerens samtykke.

Skal begge partnere have lejekontrakten?

Enhver lejer, der underskriver, er juridisk ansvarlig for vilkårene og reglerne for lejemålet, inklusive det fulde lejebeløb. Hvis du lejer til et par, skal du sørge for, at begge partnere underskriver deres navn på aftalen.

Hvad sker der, hvis nogen bor hos dig, der ikke er på lejekontrakten?

Retten kan kræve, at din udlejer bliver involveret i udsættelse en person, der ikke er på din lejekontrakt, hvilket vil gøre ham opmærksom på, at du har overtrådt lejekontrakten ved at lade en anden flytte ind Dette kan også føre til din udsættelse, fordi du brød lejekontrakten.

Kan min mand bo hos mig, hvis han ikke er på lejekontrakt?

Generelt hvis en persons navn ikke er på en lejekontrakt, har denne person ingen juridisk ret til at bo i en lejet bolig. Denne standard er grunden til, at folk mener, det er lovligt at bede en kone om at forlade en lejlighed, hvis hendes navn ikke står på lejekontrakten.

Anbefalede:

Interessante artikler
Virker signaturbekræftelse?
Læs mere

Virker signaturbekræftelse?

Selvom USPS Tracking beviser, at en pakke blev leveret til en bestemt adresse, beviser Signaturbekræftelse, at den faktisk blev modtaget af den påtænkte modtager eller hans agent. … Dette kræver, at modtageren af din pakke legitimerer sig, før USPS-transportøren leverer pakken.

Er phenylephrin en cykloplegisk?
Læs mere

Er phenylephrin en cykloplegisk?

Phenylephrin er et sympatomimetisk middel , der bruges klinisk til at udvide iris uden cycloplegia cycloplegi Cycloplegiske lægemidler er generelt muskarine receptorblokkere. Disse omfatter atropin, cyclopentolat, homatropin, scopolamin og tropicamid.

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?
Læs mere

Hvorfor gør cykloplegisk brydning?

Cycloplegisk refraktion er en procedure, der bruges til at bestemme en persons fuldstændige brydningsfejl ved midlertidigt at slappe af musklerne, der hjælper med at fokusere øjet. Cycloplegiske øjendråber bruges til midlertidigt at slappe af ciliærlegemet eller fokusmusklen i øjnene.