Hvorfor blinker min venlige pen?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blinker min venlige pen?
Hvorfor blinker min venlige pen?
Anonim

Q: Hvad betyder det, når lyset på min pens sensor begynder at blinke? A: Dette kan betyde nogle forskellige ting. Det betyder enten dit batteri skal oplades, eller også holder du knappen nede for længe, og din pen lukker ned på grund af overophedning. Det kan også betyde, at du har brug for et nyt batteri.

Hvorfor blinker min pen og virker ikke?

Årsag 1: A Loose Battery Dette skyldes ofte et løst batteri. Hvis batteriet ikke er skruet ordentligt i, vil det ikke være i stand til at oplade helt, og indikatorlyset vil fortsætte med at blinke. For at løse dette problem skal du skrue batteriet af og skrue det i igen for at sikre, at alt er tilsluttet ordentligt.

Hvorfor blinker min pen så meget?

Nogle gange kan en pen, der blinker ti gange, betyde, at spændingsniveauet er for lavt, selvom batteriet er korrekt opladet. I dette tilfælde skal du se på batteriforbindelserne på din enhed. Oftest sker dette, fordi forbindelserne enten er snavsede eller ikke stemmer overens med batteriet.

Hvorfor blinker min venlige pen 3 gange?

Visse batterier vil blinke 3 gange for at angive en kortslutning. De fleste standard e-cig batterier vil have det, der kaldes kortslutningsbeskyttelse, så når der er en kortslutning, og du trykker på affyringsknappen, vil den blot blinke 3 gange og så vil den ikke gøre noget. … Tjek bare, at batteriet ikke er skruet for stramt på.

Hvorfor bliver min pen ved med at blinke grønt?

1. Den er død og skal oplades. Den mest almindelige årsag til, at din Ooze-pen blinker grønt, er fordi batteriet er dødt og skal oplades. … Når den når fuld opladning, bliver opladerlampen grøn, og pennelyset slukker, hvilket giver dig besked om, at din pen er klar til at gå.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.